Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από τα... προκαταρκτικά - Πέτρος και Ελισάβετ στο κρεβάτι

23.03.2023
Μαύρο Ρόδο: Αποκλειστικό απόσπασμα από τα... προκαταρκτικά - Πέτρος και Ελισάβετ στο κρεβάτι
Η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό επεισόδιο έχει αρχίσει και το Mega έδωσε ένα ακόμη "καυτό" preview.

Σε λίγες ώρες θα προβληθεί το επεισόδιο όπου Πέτρος και Ελισάβετ κάνουν έρωτα για πρώτη φορά, όπως έχουν επιβεβαιώσει τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και ο σκηνοθέτης της σειράς και από το κανάλι δόθηκαν μερικά αποκλειστικά αποσπάσματα για... πρόφταση!

Από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Mega Καλημέρα" είδαμε το ζευγάρι να μιλά μπροστά από το τζάκι για τον Γεράσιμο με τον Πε΄τρο να ανεβα΄ζει τους τόνους προσπαθώντας να κάνει την Ελισάβετ να αντιδράσει και να μην τον αφήνει άλλο να την επηρεάζει.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είδαμε τους δυο ερωτευμένους να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι, όπου, προφανώς κοιμήθηκαν αγκαλιά και να ξεκινούν να ερωτοτροπούν με έναν τρόπο που προμηνύει τη συνέχεια, όπως την έχουμε δει σε εικόνες που έχει μοιραστεί ο σκηνοθέτης Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Στο Twitter, οι φανς δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους, αλλά ταυτόχρονα εκφράζουν και τον φόβο μήπως και τα trailer είναι, τελικά, περισσότερα από όσο πρέπει και δεν μείνει τίποτα καινούργιο να δει κανείς το βράδυ.

{https://twitter.com/aka_margie/status/1638886919495995395}

{https://twitter.com/silver14/status/1638894645261537282}

Πριν από λίγο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου έκαναν μία κοινή ανάρτηση όπου μοιράστηκαν μια πανέμορφη, ομολογουμένως, φωτογραφία τους. "Today is the day", διαβάζουμε στη λεζάντα και καταλαβαίνουμε πως κι εκείνοι μετράνε αντίστροφα. "My partner in crime", συνεχίζει και οι φανς ζητοκραυγάζει για τους "ολόφωτους"!

{https://www.instagram.com/p/CqIhDRHI-QZ/}

{https://twitter.com/michailluvss/status/1638902781233831937/}

Εν αναμονή του σημερινού επεισοδίου, λοιπόν, ιδού μια ακόμη γεύση από το τρέιλερ:

{https://www.youtube.com/watch?v=3I1XV8cjIAA&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.03.2023 - 21:08