Το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει στην τηλεόραση και η Ελισάβετ με τον Πέτρο πέφτουν θύματα απαγωγής

12.01.2023
Το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει στην τηλεόραση και η Ελισάβετ με τον Πέτρο πέφτουν θύματα απαγωγής
Ύστερα από το μεγάλο, πραγματικά, διάλειμμα για τις γιορτές, η μυθοπλασία επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Ανάμεσα στις σειρές που επανέρχονται με νέα επεισόδια είναι και το Μαύρο Ρόδο του Mega που μας είχε αφήσει με μια δολοφονία -μεταξύ άλλων.

Στο τελευταίο επεισόδιο πριν από τις γιορτές, ο δολοφόνος που έχει πληρώσει ο Βίκος για να σκοτώσει τον Πέτρο πυροβολεί αλλά μία κίνηση της Ελισάβετ την τελευταία στιγμή τον σώζει και καρφώνεται, δυστυχώς, στο σώμα της μητέρας του! Η Αγγελική βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και το πλήρωσε με τη ζωή της.

O Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: τον θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του λυγίζει ενώ την ίδια στιγμή ο Πέτρος του ζητά εξηγήσεις ως υπαίτιο για το κακό.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος κλαίει στην αγκαλιά της Ελισάβετ - Η νέα φωτογραφία που έβαλε φωτιά στο Twitter

Η Ελισάβετ, από την άλλη πλευρά, καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους.

Στο trailer για τα επόμενα επεισόδια που δόθηκε στη δημοσιότητα, πάντως, βλέπουμε, μεταξύ άλλων, την Ελισάβετ να σχεδιάζει το πρόσωπο του δολοφόνου όπως τον είδε, και τον Βίκο να προσφέρει τη βοήθειά του στον Θέμη (!) για να βρει ποιος σκότωσε τη γυναίκα του.

Οι φανς του ζεύγους Ελισάβετ-Πέτρος, πάντως, ανυπομονούν για τη στιγμή που οι δυο τους θα πέσουν θύματα απαγωγής (κατά την οποία, μάλιστα θα τραυματιστεί εκείνος) και θα κλειστούν σε ένα απομακρυσμένο σπίτι δυο τους. Εκεί, λέγεται, ότι θα έρθουν κοντά... πολύ κοντά!

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το κουβάρι ξετυλίγεται από εκεί που το είχαμε αφήσει. Ιδού μια πρώτη γεύση.