Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ντύθηκε νοσοκόμος για να συναντήσει την Ελισάβετ και το Τwitter "οργίασε"

15.12.2022
Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ντύθηκε νοσοκόμος για να συναντήσει την Ελισάβετ και το Τwitter "οργίασε"
Επιτέλους θα την έχουν τη συνάντηση που περίμεναν τόσες εβδομάδες οι φανς και από τις αντιδράσεις καταλαβαίνουμε ότι με δυσκολία θα περιμένουν μέχρι την Κυριακή!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Θέμης έδωσε τελεσίγραφο στον γιο του: "Πέτρο, έχεις δύο επιλογές", του είπε, "Ή μένεις στην Πάτρα και με στηρίζεις, ή πας στο Λονδίνο για να ανοίξεις γραφείο". Εκείνος βέβαια επέμεινε στη δική του απόφαση και ο πατέρας του έδειξε ότι δεν αστειεύεται. Του πήρε τις πιστωτικές κάρτες και του έδειξε ότι πρέπει να κάνει το δικό του κουμάντο μόνος του και όχι με τις δικές του πλάτες!

Ο Πέτρος, βέβαια, δεν "μάσησε" και μπροστά στον έρωτά του για την Ελισάβετ δε βάζει τίποτα. Και στο πλευρό του έχει τον Παναγιώτη, η προσφορά του οποίου για βοήθεια "εκτιμήθηκε" δεόντως από του χρήστες του Twitter.

Πέτρος και Παναγιώτης, λοιπόν, φορούν στολές νοσηλευτών και μπαίνουν στο νοσοκομείο, και συγκεκριμένα στο δωμάτιο που βρίσκεται η Αυξεντία με σκοπό, φυσικά, να συναντήσει ο πρώτος την Ελισάβετ, που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της θείας της.

Γλέντι στο Twitter και όχι άδικα, φυσικά! Τώρα, αν απορεί κανείς πώς έγινε και η Αυξεντία, εκεί που φαινόταν τόσο σοβαρά που μόλις και μετά βίας μπορούσε να μιλήσει, ξαπλωμένη ούσα, ξαφνικά πήρε τον ορό στο χέρι και "κόβει βόλτες" στους διαδρόμους, ας περιμένει μέχρι την Κυριακή μήπως και λάβει απαντήσεις. Μαζί κι εμείς.

Ιδού μια γεύση από τα πολύ επιτυχημένα σχόλια των τουιτεράδων που είδαν και αξιοποίησαν καταλλήλως το υλικό του επεισοδίου και του trailer για το επόμενο επεισόδιο, όπου θα έχουμε, επιτέλους, κοινή σκηνή του ζεύγους -μαζί και ερωτική εξομολόγηση!