Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου και το Mega δίνει μια πρώτη γεύση

15.12.2022
Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου και το Mega δίνει μια πρώτη γεύση
Λίγες ώρες έμειναν πριν από το πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο του Maestro και η αγωνία κορυφώνεται, ενώ με τη σκέψη ότι, τελικά, θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος ουδείς μπορεί να φανταστεί πώς θα μας αφήσει ο δημιουργός λίγο πριν από τους τίτλους τέλους, απόψε το βράδυ. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και έχουμε ένα μικρό απόσπασμα για "πρόφταση".

Σήμερα το βράδυ θα προβληθεί το 9ο και τελευταίο (για φέτος, τουλάχιστον) επεισόδιο της σειράς που υπογράφει για το Mega ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και όλοι περιμένουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία του Χαράλαμπου.

Αφήνοντας στην άκρη τα spoilers για το φονικό, λοιπόν, το Mega μας έδωσε ένα πρώτο sneak preview για το σημερινό επεισόδιο εστιάζοντας στη σχέση Ορέστη-Κλέλιας. Η Σοφία επισκέπτεται τον δάσκαλο και του μιλά σαν μάνα που νοιάζεται για την κόρη της, και φαίνεται ότι παρόλο που δεν μπορεί να κάνει κάτι να το αλλάξει, χαίρεται που η Κλέλια βιώνει τόσο έντονο -και επιτρέπει στον εαυτό της να το ζήσει, κάτι που ίσως εκείνη δεν έκανε και το κουβαλά σε όλη της ζωή.

Επιστρέφοντας λίγο στα spoilers πάντως και ενώ λίγο πολύ έχουμε αντιληφθεί ότι η δολοφονία (ή η συγκάλυψή της) θα γίνει με συνεργασία όλων -ή έστω των περισσότερων- ακούμε μερικές φωνές που αναλύοντας το trailer του σημερινού επεισοδίου "βλέπουν" διπλό φονικό.

Ο Αντώνης και ο Σπύρος περνούν μια νύχτα μαζί, ο Χαράλαμπος κοιτάζει πίσω από το δέντρο, η Μαρία αγκαλιάζει τον Σπύρο που κλαίει... Ίσως, λοιπόν, ο Χαράλαμπος σκοτώνει τον Αντώνη και έτσι καταλήγουν και οι άλλοι στο έγκλημα που ξέρουμε; Βέβαια, το ότι ο Φάνης συμμετέχει στη ρήψη του πτώματος στη θάλασσα δεν ταιριάζει σε αυτό το σενάριο... Θα έχει "χάσει" τον γιο του ο Δήμαρχος και θα τρέχει μεσοπέλαγα; Άγωνσται αι βουλαί του Χριστόφορου... Για λίγο ακόμη!

Μέχρι τότε, ιδού το trailer ακόμη μία φορά και συνεχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση.