Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ χαμογελάει για πρώτη φορά και οι φανς "βλέπουν" σκηνή από τον Τιτανικό στο μοναστήρι

14.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ χαμογελάει για πρώτη φορά και οι φανς "βλέπουν" σκηνή από τον Τιτανικό στο μοναστήρι
Ο Πέτρος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό που νιώθει για την Ελισάβετ, το παραδέχτηκε μάλιστα -εμμέσως, πλην σαφώς- τόσο στον Φραγκίσκο όσο και στη μητέρα του. Η Ελισάβετ, από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να αντιληφθεί τι είναι αυτό που την έχει ταράξει τόσο και μιλά ανοιχτά στον Δεσπότη προκειμένου εκείνος να αποφασίσει για τη χειροτονία της;

Ακομη ένα επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου χθες βράδυ και οι φανς ενθουσιάστηκαν αφού το αγαπημένο τους ζευγάρι είχε αρκετές κοινές σκηνές. Ακόμη κι αν ισχύουν αυτά που οι αετομάτηδες του Twitter υποστηρίζουν -ότι δηλαδή, μερικές δεν ήταν γυρισμένες από την αρχή αλλά προστέθηκαν στην πορεία ύστερα από έντονη γενική απαίτηση του κοινού, και το στηρίζουν στο ότι σε μερικές σκηνές ο Πέτρος έχει γένια μερικών ημερών και σε άλλες είναι φρεσκοξυρισμένος- η ικανοποίηση είναι η ίδια.

Ο νεαρός αρχιτέκτονας δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί κοντά στο κορίτσι που του πήρε τα μυαλά και όταν μπαίνει στον δικό της, προσωπικό χώρο, το εργαστήριό της, αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο και εμπνέεται από την ομορφιά της. Ζωγραφίζει από μνήμης το πορτέτο της και αυτή είναι μια σκηνή που έδωσε επίσης έμπνευση στους τουιτεράδες που εκτός του ότι συγκινήθηκαν από το χαμόγελο που "έσκασε" η Ελισάβετ όταν είδε τον εαυτό της στο χαρτί (θυμίζουμε ότι και στον καθρέφτη έχει δει το πρόσωπό της, μόνο μερικές φορές κλεφτά) συνέκριναν τη σκηνή με αυτή όπου ο DiCaprio ζωγραφίζει τη Winslet στον Τιτανικό.

Μιλώντας στη μητέρα του ο Πέτρος παραδέχεται, στην ουσία, πως είναι ερωτευμένος και η Αγγελική συγκινείται όταν το αντιλαμβάνεται. "Γιατί είσαι εκεί;", ρωτάει τον γιο της η Αγγελική. "Για ένα φιλί", ακούει από την άκρη του τηλεφώνου και το χαμόγελο της είναι "όλα τα λεφτά".

Από το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου πάντως, βλέπουμε ότι ο Πέτρος αποκαλύπτεται και στον Φραγκίσκο ενώ η Ελισάβετ μιλά ανοιχτά στον Δεσπότη κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της. "Δεν μπορώ να νικήσω αυτό που νιώθω..Αυτό με τρελάνει", παραδέχεται ο Πέτρος. "Με άγγιξε ..είναι κάτι που με κάει κάθε φορά που το φερνω στην θύμησή μου", παραδέχεται με κοκκίνισμα στα μάγουλα η Ελισάβετ και εμείς περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια, παρότι το κορίτσι, στην ουσία είπε ψέματα, ή μάλλον, όχι όλη την αλήθεια, γιατί για φιλί δεν την ακούσαμε να μιλά...

Κατά τα άλλα, η Πολυξένη συνεχίζει να προσπαθεί να βρει πληροφορίες για τον κρυφό λογαριασμό του Λευτέρη και ο Θέμης την αλήθεια για τη γυναίκα του. Ο Σταυρίνος και η Γιάννα αφήνουν τα συναισθήματά τους ελεύθερα και η Αυξεντία ζει μέσα στο άγχος για το αν μαθευτεί το δικό της μυστικό ενώ ο Θέμης βλέπει συνάντηση Βίκου και Κύρας και τα πράγματα ξεφεύγουν.