Τηλεοπτικές πρεμιέρες 5/9: Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές που επιστρέφουν την ερχόμενη Δευτέρα

30.08.2022
Τηλεοπτικές πρεμιέρες 5/9: Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές που επιστρέφουν την ερχόμενη Δευτέρα
Η Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν η πρώτη που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας, μέσα από την συχνότητα του Open.

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να επιστρέψουν στον τηλεοπτικό αέρα σχεδόν όλα τα προγράμματα που προβάλλονται σε καθημερινή βάση. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος γίνεται αγώνας δρόμου σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς ώστε να κάνουν πρεμιέρα σχεδόν ταυτόχρονα όλες οι εκπομπές. Ο ανταγωνισμός και φέτος θα είναι μεγάλος.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω ποιες εκπομπές θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα.

MEGA:

Mega Καλημέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη μας λέει, καθημερινά μια… «MEGA Καλημέρα».

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

Infotainment εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη

Μαζί της ο Κώστας Τσουρός, ο Θανάσης Πάτρας και η Άννα Ζηρδέλη

Πάμε Δανάη!

Η Δανάη Μπάρκα το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί και θα τοποθετείται με ψυχραιμία σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα. Η θεματολογία περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την ανάλαφρη όσο και σοβαρή πλευρά της επικαιρότητας, καθώς και όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα. Ξεκαρδιστικές φάρσες και απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι την πιο ευχάριστη νότα.

Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.

Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη

Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Νάνσυ Νικολαΐδου. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό.

ALPHA

HAPPY DAY

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 07:45 π.μ.

Η πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει… για να κάνει τις μέρες μας Happy!

Είστε έτοιμοι για την επιστροφή της αγαπημένης σας πρωινής τηλεοπτικής συνήθειας; Απλά συντονιστείτε στον Alpha! Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07:45 η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει το σύνθημα για το ξεκίνημα μιας χαρούμενης ημέρας, μίας ακόμη Happy Day!

Η παρέα του Happy Day δίνει χαμόγελο, χρώμα και λάμψη στα πρωινά μας, με άποψη και απαράμιλλο στυλ: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν και σχολιάζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου, δίνει χρώμα και ομορφαίνει τα πρωινά μας! Χαμογελάει, συγκινείται, αγαπάει Λαμπερή, αισιόδοξη και ακομπλεξάριστη περιμένει τους τηλεθεατές στο καθημερινό, πρωινό τους ραντεβού!

ANT1:

«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ - ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
Ενημέρωση με άποψη, ψυχαγωγία με σύγχρονη ματιά. Το ανανεωμένο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, έρχεται με άλλον... αέρα. Παρέα του, η Δούκισσα Νομικού. Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς, ό,τι μας δίνει χαρά και ενέργεια θα συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας.

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.

ROUK ZOUK

Η πιο αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, επιστρέφει για 6η σεζόν με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, με σκοπό να κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση.

5Χ5

Ο Μάρκος Σεφερλής ανυπομονεί να υποδεχτεί και τη νέα σεζόν όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ! Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

STAR

BREAKFAST@STAR

Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο breakfast;

Κάποιοι προτιμούν τις αλμυρές γεύσεις, κάποιοι τις γλυκές. Άλλοι το θέλουν υγιεινό, άλλοι χορταστικό, άλλοι το κάνουν …αγγαρεία, άλλοι το κάνουν …ιεροτελεστία!

Όλοι όμως συμφωνούν πως το τέλειο breakfast είναι ένα breakfast@star γεμάτο χαρά!

Κανένα breakfast δεν είναι το ίδιο… και στο Star ετοιμάσαμε το πρώτο για όλες τις προτιμήσεις!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, ετοίμασαν και παρουσιάζουν ένα breakfast για τους λάτρεις του κλασικού, του χιουμοριστικού αλλά και του εναλλακτικού breakfast.

«AΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ»

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», για 8η χρονιά στο Star, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν… Παρέα πάντα με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους έμπειρους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στο επίκεντρο της εκπομπής πάντα ο άνθρωπος. Η δική σας φωνή. Όσο περνάει από το χέρι μας ο ορίζοντας της κάθε μέρας θα γεμίζει ελπίδα και φως. Και αυτή τη χρονιά σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αλήθειες της ζωής σας!

Οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται και φέτος από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Δημήτρη Μαρέδη. Μέσα από τα ρεπορτάζ της ισχυρής δημοσιογραφικής ομάδας η φωνή σου θα ακουστεί.

Εύη Γιαρκιά, Δημήτρης Δαμιανός, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη. Με την εκπομπή συνεργάζεται ο Νίκος Νικόλιζας βάζοντας τη δική του πινελιά μέσα από τις συνεντεύξεις σπουδαίων προσώπων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο θέατρο, το τραγούδι και τον κινηματογράφο.

Αυτή τη σεζόν στην εκπομπή προστίθεται ένα νέο μέλος, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλα, δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό ρεπορτάζ, με τη δική της ματιά.

Μια εκπομπή… παράθυρο στην Ελλάδα και τον κόσμο! Και να μην ξεχνάμε ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχουν οι αλήθειες μας!