Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μας συστήνει τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί στον Σασμό

26.08.2022
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μας συστήνει τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί στον Σασμό
Ένας από τους βασικούς συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας που έκαναν επί τρεις σεζόν οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος, μάλιστα, αποθεώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο για το κύκνειο άσμα του ως Μελέτης Ζωιτός! Φέτος, ο δημοφιλής ηθοποιός αφήνει τη Θεσσαλία και μετακομίζει στην Κρήτη και τον Alpha.

Έναν κλασικό "κακό" που αγαπάμε να μισούμε (αλλά και να αγαπάμε!) ερμήνευσε αριστοτεχνικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης στις Άγριες Μέλισσες και φέτος αναλαμβάνει χρέη αστυνομικού στο πλάι του αστυνόμου της Άνω Ποριάς, στο Ρέθυμνο.

Μαζί με τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη (Δημήτρης Ήμελος) λοιπόν, ο Λευτέρης Ορφανός (έτσι θα είναι το όνομά του) αναλαμβάνει να κάνει "φύλο και φτερό" τον Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής) ο οποίος είναι άνθρωπος της νύχτας και η αστυνομία ελπίζει να ρήξει φως στην υπόθεση του Στεφανή που εξετάζουν εκ νέου.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Το συγκινητικό "αντίο" στις Μέλισσες, ο μυστικός γάμος και ο Σασμός

Έχοντας ήδη μοιραστεί εικόνες από τα πρώτα γυρίσματα ο Γιώργος Γεροντιδάκης παρουσιάζει σήμερα τον Λευτέρη Ορφανό. Ιδού και αναμένουμε!

Σασμός: Το trailer του δεύτερου κύκλου μόλις κυκλοφόρησε και έχει ανάψει φωτιές - Τα νέα πρόσωπα της σειράς