Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο - Η πρώτη γνωριμία με τη νέα σειρά του Mega και τους πρωταγωνιστές του

25.08.2022
Από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο - Η πρώτη γνωριμία με τη νέα σειρά του Mega και τους πρωταγωνιστές του
Πολύ πλούσια αναμένεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν, τόσο σε ενημερωτικό επίπεδο όσο και σε ψυχαγωγικό. Στον δε τομέα της μυθοπλασίας αναμένεται κανονική "έκρηξη" με περισσότερους από 30 τίτλους. Εμπρός στον δρόμο που άνοιξαν οι Άγριες Μέλισσες λοιπόν, με μερικούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές να έχουν μετακινηθεί στο Μαύρο Ρόδο του Mega.

Το γερό χαρτί του Mega είναι η νέα αυτή σειρά που βασίσεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη και έρχεται σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου, γνωστού μας από τις Άγριες Μέλισσες. Ο σκηνοθέτης, βέβαια, δεν είναι ο μόνος από τη μεγάλη αυτή επιτυχία του ΑΝΤ1 που θα βρεθεί στο συγκεκριμένο project.

Η Κατερίνα Διδασκάλου (Μυρσίνη), ο Λεωνίδα Κακούρης (Δούκας), η Ελένη Καρακάση (Ρίζω), η Θεοφανία Παπαθωμά (Βιολέτα), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής) και η Μαρία Καλλιμάνη (Αμαλία) μετακομίζουν στο Mega και έχουν ήδη φορέσει τους νέους τους ρόλους.

Δυο λόγια για την υπόθεση

Η βασική ηρωίδα της σειράς είναι η 22χρονη Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) η οποία τα τελευταία 10 χρόνια ζει σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία ως δόκιμη μοναχή με την πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα να πλησιάζει. Λίγο πριν όμως, η τύχη θα φέρει στη ζωή της τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη), φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη, ο οποίος θα ξυπνήσει τη γυναικεία της φύση φέροντάς την μπροστά σε ένα σταυροδρόμι που ούτε καν φαντζόταν. Τι θα κάνει άραγε; Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Οι υπόλοιποι ρόλοι

Η Θεοφανία Παπαθωμά θα είναι η μητριά της Ελισάβετ, ενώ τον πατέρα της ερμηνεύει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Έχοντας ακόμη μια κόρη από προηγούμενο γάμο η "κακιά" όπως προκύπτει, μητριά έχει παίξει σημαντικό ρόλο στον εγκλεισμό της νεαράς στο μοναστήρι και θα παίξει εξίσου σημαντικό στη μεγάλη της στιγμή τώρα.

O Λεωνίδας Κακούρης θα είναι ο πατέρας του νεαρού που ερωτεύεται η Ελισάβετ. Μπλεγμένος με τον υπόκοσμο ο ήρωας αυτός θα έχει "τρεχάματα" με τον πρώην τηλεοπτικό του γιο, Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος επίσης είναι ένας παράνομος άνθρωπος της νύχτας.

Η Ελένη Καρακάση θα είναι η Ευτυχία, ιδιοκτήτρια της ομώνυμης ταβέρνας της περιοχής, όπου, προφανώς θα "παιχτούν πολλά σενάρια". Την παρουσιάση έκανε η ίδια η ηθοποιός με μία ανάρτηση γεμάτη... ευτυχία!

Ο μόνος άνθρωπος που θα στηρίξει τη νεαρή μοναχή στον Γολγοθά που περνά θα είναι η Ηγουμένη της Μονής την οποία ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου, της οποίας έχουμε ήδη την πρώτη φωτογραφία στον ρόλο.

Για όσους αναρωτιούνται αν δούμε ξανά μαζί τη Μυρσίνη και τον Δούκα μεταφέρουμε τις πρώτες πληροφορίες που θέλουν την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Λεωνίδα Κακούρη να μην έχουν κοινές σκηνές μεταξύ τους.

Μέχρι νεοτέρας, ιδού το πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα.