Ο Νίκος Λεκάκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου αποχαιρετούν τον Άγγελο και τη Σοφούλα κι ένα δάκρυ το ρίχνουμε μαζί τους

26.08.2022
Ο Νίκος Λεκάκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου αποχαιρετούν τον Άγγελο και τη Σοφούλα κι ένα δάκρυ το ρίχνουμε μαζί τους
Μπορεί να είμαστε ενόψει έναρξης της νέας τηλεοπτικής σεζόν, όμως τα "αντίο" στην περσινή, καλά κρατούν! Ιδού ένα συγκινητικό από Άγριες Μέλισσες μεριά.

Ύστερα από τρεις επιτυχημένες σεζόν οι Άγριες Μέλισσες έριξαν οριστικά αυλαία στις αρχές Ιουλίου και τα αντίο των συντελεστών τους ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, όμως να που δεν είχαν τελειώσει ακόμη.

Ο πιο πρόσφατος αποχαιρετισμός ηθοποιού του καστ ήταν αυτός του Νίκου Λεκάκη που είπε το αντίο του στο Άγγελο Φαναριώτη που ενσάρκωσε δυο χρόνια τώρα, κάπως αργοπορημένα, και το είχε υπογραμμίσει και ο ίδιος.

"Καθυστερησα λιγο αλλα καλλιο αργα παρα ποτε", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Νίκος Λεκάκης συνεχίζοντας ότι ήρθε η σειρά του να αποχαιρετήσει τον Άγγελο, "που με εμαθε πολλα, οπως το πως ζουσαν και σκεφτονταν καποτε οι ανθρωποι, πως ερωτευονταν, πως αγαπουσαν,τι θα πει ακεραιοτητα κι αβροτητα μα κυριως με τι ιδανικα και δυναμη ψυχης αξιζει να ζει κανεις. Καλο ταξιδι φιλε", όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συγγραφείς τους σκηνοθέτες (@melinatsampani ΠετροΚαλκοβαλη @lefteris_charitos @spirosmichalo @patronisss @kostnas2877 @michaliskonstantatos) και "όλους τους συνεργατες, ολους τους συναδελφους, ολους τους τεχνικους, ολη τη συγγραφικη ομαδα, ολη την παραγωγη, ολους οσοι με φροντιδα και γενναιοδωρια με αγκαλιασαν στην πρωτη μου αυτη δουλεια που ακουει στο ονομα Αγριες Μελισσες και που δε θα ξεχασω ποτε "

Μία εβδομάδα αργότερα, όμως, επανέρχεται στο θέμα και λέει ακόμη ένα αντίο, αλλά αυτή τη φορά... διπλό, στον Άγγελο και τη Σοφούλα του, μαζί.

Ο Νίκος Λεκάκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η Σοφούλα του Άγγελου, είχαν δημιουργήσει ένα πολύ αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι που πέρασε "των παθών του τον τάραχο" αλλά κατέληξε να ζει "Happily Ever After" ως το απόλυτο υπερσιπ, σύμφωνα με τους φανς της σειράς.

Με μια σειρά κοινών τους φωτογραφιών, λοιπόν είχαμε τον συγκινητικό αποχαιρετισμό και για λίγο ξαναζήσαμε αυτό τον μεγάλο έρωτα, ενώ στο τέλος της λεζάντας, το μήνυμά του προς τη συμπρωταγωνίστριά του φανερώνει τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

"Εκεινος κι Εκεινη
Εκεινη κι αυτος
Με μεγαλη νοσταλγια θα θυμαμαι αυτη την σχεση
Με μεγαλη μου χαρα εζησα ενα κομματι απτην ζωη αυτων των δυο
Με μεγαλη τιμη αποχαιρετω ενα μεγαλο κομματι της καρδιας μου , το υπερσιπ, οπως με μαθατε να το αποκαλω
Αγγελε και Σοφουλα Αντιο

@vickydiam στα καλυτερα που ερχονται ,δημοσια σε ευχαριστω που εκανες την καθε μερα μου καλυτερη ❤️"

Στο ίδιο μήκος κύματος (αγάπης και συγκίνησης) ήρθε ταυτόχρονα και η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Βίκυς Διαμαντοπούλου στο Iconic ζευγάρι των Άγριων Μελισσών αλλά και στον Νίκο της!

t’s like a postcard
In my heart

Χαρούμενη και ευτυχισμένη για όλες τις Μέλισσες.
Χαρούμενη και ευτυχισμένη για εκείνον... @nikoslekakis

We had a good time, didn't we?

Στο μεταξύ και ενόψει νέας σεζόν, σημειώνουμε ότι μεγάλο μέρος του καστ της σειράς του ΑΝΤ1 μετακόμισε στο Μαύρο Ρόδο του Mega.