Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχεται τη Μαρία Αναστασοπούλου στο Καλημέρα Ελλάδα - Το θέμα είναι αν ξυρίσει το μουστάκι του ή όχι

03.08.2022
Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχεται τη Μαρία Αναστασοπούλου στο Καλημέρα Ελλάδα - Το θέμα είναι αν ξυρίσει το μουστάκι του ή όχι
Η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ετοιμάζεται για την 32η σεζόν της και φαίνεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζεται για τεράστιες αλλαγές -για χάρη της Μαρίας Αναστασοπούλου που θα έχει φέτος στο πλευρό του.

Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε από το ΣΚΑΪ και κινήθηκε προς ΑΝΤ1 μεριά, παραμένοντας πάντα στην πρωινή ζώνη, όπου ήταν τόσα χρόνια.

Η ανακοίνωση ήρθε επίσημα από τον σταθμό του Αμαρουσίου και επίβεβαιώθηκε η φήμη που ήθελε τη δημοσιογράφο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη για την 32η και τελευταία, όπως είχε αναφέρει ήδη, σεζόν.

"Μέσα στην επόμενη σεζόν θα παραδώσω τη σκυτάλη" είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος λίγο πριν ρίξει αυλαία για τη φετινή σεζόν ενώ τότε επέμενε ότι το όνομα του συνεχιστή δεν ήταν ακόμη ανακοινώσιμο.

Οι πρόσφατες ανακοινώσεις, όμως, θεωρούνται ασφαλείς ως προς τα... "φανερώματα".

Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο μέρος του Trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, σήμερα, είναι ξεκάθαρο ως προς τις χιουμοριστικές διαθέσεις όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή και πρώτου και καλύτερου του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος, φυσικά, πρωταγωνιστεί.

Με έμπνευση από "Θαλασσιές Χάντρες" βλέπουμε τον δημοσιογράφο να ξυρίζεται και ακούμε μια φωνή να λέει "Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις"! Ο Γιώργος Παπαδάκης βάζει αφρό στο μουστάκι αποδεχόμενος τη "μοίρα" του και διαβάζουμε ένα "Συνεχίζεται!!!)

Εν αναμονή, λοιπόν: