Σασμός: Ο Αντώνης μαθαίνει ότι η Μαρίνα επιστρέφει στην Κρήτη και η σειρά έρχεται πέντε φορές την εβδομάδα

17.05.2022
Σασμός: Ο Αντώνης μαθαίνει ότι η Μαρίνα επιστρέφει στην Κρήτη και η σειρά έρχεται πέντε φορές την εβδομάδα
Φτάνοντας προς το τέλος της φετινής σεζόν η δημοφιλής σειρά του Alpha προσθέτει ακόμη μία μέρα προβολής στο πρόγραμμά της και οι φανς έχουν ενθουσιαστεί. Και όχι μόνο γι' αυτό. Η Αργυρώ και η Μαρίνα αποφασίζουν να γυρίσουν στην Κρήτη και ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Οι άνθρωποι στους οποίους χρωστά ο Βαγγέλης έχουν ξεφύγει και απειλούν όχι μόνο τον Σταύρο αλλά και όλη του την οικογένεια πια. Τα δυο αδέλφια είχαν μια μεγάλη σύγκρουση σχετικά και στο σημερινό επεισόδιο θα ακούσουμε τον Σταύρο να ανακοινώνει στον Βαγγέλη την απόφαση που πήραν με την Αργυρώ, να επιστρέψουν, δηλαδή, στην Κρήτη για να γλιτώσουν από δαύτους! (παρεμπιπτόντως, λίγο άκυρη η σκέψη, αλλά ας όψεται το σενάριο!!)

Ο Σταύρος προτείνει στον Βαγγέλη να πάει μαζί τους όμως εκείνος όχι μόνο δεν το σκέφτεται, αλλά επιμένει πως αν οι δικοί του φύγουν θα χαλαρώσει και η πίεση από τους πιστωτές του και θα γλιτώσει και ο ίδιος (άκου τώρα σκεπτικό! Τέλος πάντων!)

Στο μεταξύ η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, ειδικά μετά τον θάνατο και της Ματναρίνας, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου.

Μία στιγμή, όμως, που περιμένουμε πώς και πώς στο σημερινό επεισόδιο είναι αυτή όπου ο Αντώνης μαθαίνει από το στόμα της Μαρίνας ότι η επιστροφή τους στο νησί θα γίνει γρηγορότερα από ότι περίμεναν. Η αντίδραση του αστυνόμου είναι "όλα τα λεφτά". Αγαπάμε πώς αγαπάει ο Αντώνης τη Μαρίνα και περιμένουμε ν' ανοίξει σαμπάνιες μαζί της.

Στο μεταξύ, η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του, ενώ ο Νικηφόρος φαίνεται να ακολουθεί τη συμβουλή του παπα-Μιχάλη σχετικά με τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκαναν με τον Μαθιό. Τα όσα, όμως, πει στη Βασιλική και σ' εκείνον θα τους φέρει προ μεγάλης έκπληξης!

Ιδού και το ολοκληρωμένο trailer του σημερινού (14/5/2022) επεισοδίου ενώ σημειώνουμε ότι από αυτή την εβδομάδα μέχρι και τις 5 Ιουλίου που θα ρίξει αυλαία για φέτος, ο Σασμός θα προβάλλεται και Παρασκευή.