Σασμός: Η Βασιλική βγάζει τα μαύρα και ο Μαθιός ανακοινώνει ότι αρραβωνιάζονται

30.04.2022
Σασμός: Η Βασιλική βγάζει τα μαύρα και ο Μαθιός ανακοινώνει ότι αρραβωνιάζονται
"Κέρνα όλο το μαγαζί από μένα. Με τη Βασιλική παντρευόμαστε" λέει ο Μαθιός μπροστά σε όλους στο καφενείο και εκείνη παθαίνει, μάλλον, εγκεφαλικό (!) πιο γρήγορα από τους άλλους!

Το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας αναμένεται... επεισοδιακό. Οι εξελίξεις στον Σασμό δεν αφορούν μόνο στην ιστορία του Αστέρη με την Αργυρώ -όπου βέβαια η εμφάνιση του μικρού Πετρή, κερδίζει εύλογα το ενδιαφέρον των φανς.

Ο Μαθιός επιφυλλάσσει μια έκπληξη στην Άνω Ποριά -αλλά και στην αγαπημένη του.

Το έχει πει πολλές φορές ότι βαρέθηκε να κρύβεται και αφού το δύσκολο κομμάτι (της αποκάλυψης της αλήθειας στον Νικηφόρο, δηλαδή, έγινε ήδη) ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να βγει έξω και να βροντοφωνάξει την αγάπη του για τη γυναίκα της ζωής του.

Εκείνη, έχει, φυσικά, τις αντιρρήσεις της αλλά σε πρώτη φάση αποφασίζει απλά να βγάλει τα μαύρα και να πάει μαζί με τον αγαπημένο της στο καφενείο. Εκεί, όμως, εκείνος δεν κρατιέται και φανερώνει την πρόθεσή τους να παντρευτούν!

Σοκ στο καφενείο! Μέγα σούσουρο στο χωριό. Τι θα επακολουθήσει, όμως, αναμένεται να φανεί.

Κατά τα άλλα, η Αργυρώ και η Μαρίνα έρχονται σε σύγκρουση για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στην απόφαση του δικαστηρίου. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την κόρη της να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Στο μεταξύ, ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του, αλλά το πράγμα είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο νομίζει.

Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει, καθώς αντιλαμβάνεται πως όποιος και αν είναι ο Μάκης, τη γνωρίζει!