Survivor: Η αποχώρηση της Κάτιας και οι "παράξενες" αντιδράσεις Βρισηίδας, Σοϊλέδη και Ρουβά [video]

17.03.2022
Survivor: Η αποχώρηση της Κάτιας και οι "παράξενες" αντιδράσεις Βρισηίδας, Σοϊλέδη και Ρουβά [video]
Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και από τον Άγιο Δομίνικο έφυγε χθες (17/3/2022) η Κάτια Ταραμπάνκο. Οι χρήστες του Twitter, όμως, εστίασαν ιδιαίτερα σε τρία πρόσωπα, οι αντιδράσεις των οποίων έκαναν εντύπωση.

Μία πολύ έντονη συναισθηματικά αποχώρηση είχαμε χθες (17/3/2022) από το Survivor καθώς όταν ήρθε η ώρα για τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό, από το στόμα του ακούστηκε το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο και όλοι έμειναν με τον δικό τους στόμα ανοιχτό! Ή, έστω, σχεδόν όλοι, γιατί, όπως θα δείτε σε ένα βίντεο πιο κάτω υπήρξε και η απίθανη αντίδρση του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος, πολύ απλά, δεν αντέδρασε καθόλου!

Το μοντέλο που μπήκε στο παιχνίδι φέτος με ιδιατίερη "φροντίδα" και promotion από την παραγωγή δεν φάνηκε να "γεμίζει το μάτι του κοινού" που στην πρώτη ευκαιρία την έδιωξε -αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο Twitter μιλούν για στημένη αποχώρηση τύπου stop loss. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία η Κάτια δεν έφερε τα ζητούμενα και με δεδομένο ότι τα χρήματα που έπαιρνε ήταν πάρα πολύ, δεν υπήρξε λόγος να μείνει παραπάνω, ενώ παράλληλα υπάρχει και η σκέψη ότι η παραγωγή θέλησε να την επαναφέρει στην Ελλάδα και κοντά στους δικούς της την ώρα που ο πόλεμος ακόμη μαίνεται στην πατρίδα της, την Ουκρανία.

Σε κάθε περίτπωση, η Κάτια έφυγε από το παιχνίδι και όταν άκουσε την απόφαση του κοινού φάνηκε πολύ ψύχραιμη, αν και η αλήθεια είναι πως η προσπάθεια που κατέβαλε για να δείξει τόσο ψύχραιμη και συγκαταβατική φάνηκε περισσότερο. Έστω...

«Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα. Κλιμακωτά ήρθε. Χτύπαγε ένα καμπανάκι μέσα η αλήθεια είναι, έδεσε και το αγώνισμα το σημερινό, πήρα τη ρεβάνς μου την ωραία. Παιδιά, νιώθω γαλήνη, την πιο ωραία γαλήνη που έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Λυπάμαι που φεύγω. Ήθελα να φάω λίγο χώμα ακόμη. Ήθελα να νικήσω μία φορά την Ασημινάρα εκεί. Καλό κουράγιο σε όλους. Θα σας βλέπω από τον καναπέ που θα τρώω. Ζητάω συγγνώμη για αυτό. Και τα λέμε όλοι Γαλατσάρα. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι ξανά εδώ. Το εκτιμώ. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και όλα είναι καλά», είπε η Κάτια και αποχαιρέτησε το παιχνίδι για δεύτερη χρονιά.

Ιδού το απόσπασμα της αποχώρησης:

Στο Twitter, φυσικά, στήθηκε τρελό "γλέντι"

Όλα όσα αναφέραμε πιο πάνω (και πολλά περισσότερα) αποτυπώθηκαν σε αμέτρητα τιτιβίσματα χθες βράδυ. Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριτικά που εστιάζουν στην "απόφαση" της παραγωγής να "αποχωρήσει" την Κάτια, στη Βρισηίδα που μάλλον "παραπροσπάθησε" να... σπαράξει στο άκουσμα του αποτελέσματος, στον Άρη μία αντίδραση του οποίου απομονώθηκε και τον "σταύρωσε" ως "υποκριτή και προδότη", στον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος είναι ο μόνος που μένει παγερά ατάραχος στο άκουσμα της ανακοίνωσης, αλλά και στον Σπύρο Μαρτίκα που παραμένεί "άτρωτος". Ιδού και αναμενένουμε τη συνέχεια.

Σήμερα, πάντως, σειρά στον ΣΚΑΪ έχουν τα Παιχνίδια της Καραϊβικής για ένα χαρούμενο διάλειμμα από τον στοίβο της μάχης. Ιδού μια μικρή γεύση του τι θα δούμε: