Σασμός: Η Μαρίνα είπε στον Αντώνη ότι φεύγει και στο Twitter κλαίνε ομαδικώς - Κι εμείς μαζί!

10.03.2022
Σασμός: Η Μαρίνα είπε στον Αντώνη ότι φεύγει και στο Twitter κλαίνε ομαδικώς - Κι εμείς μαζί!
Ένα πολύ έντονο σε συγκινήσεις επεισόδιο μόλις τελείωσε. Μεταξύ των δυνατών σκηνών και αυτή με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Ήμελλο και τη Μαρία Πρωτόπαππα που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς.

Μια ιδέα από αυτό που "ερχόταν" την είχαμε πάρει από το trailer του σημερινού επεισοδίου αλλά την ένταση δεν την είχαμε υπολογίσει.

Η Αργυρώ πήρε την απόφαση να φύγει από την Κρήτη μπας και μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή μακριά από τους πάντες και τα πάντα (από τον Αστέρη, δηλαδή) και να ορθοποδήσει. Δέχτηκε, λοιπόν, τη θέση στα Γιάννενα και ανακοίνωσε τα νέα στους δικούς της.

Παρά τις αρχικές της αντιρήσεις η μητέρα της αποδέχεται ότι αυτή είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο αύριο για το παιδί της και αποφασίζει χωρίς δεύτερη σκέψη να πάει μαζί της καθώς θεωρεί ότι χρειάζεται κάποιον άνθρωπο δίπλα της.

Εντάξει μέχρι εδώ, όμως τον Αντώνη, πού θα τον αφήσει; Τόσα χρόνια την περίμενε καρτερικά και τώρα να τη χάσει πάλι; Δεν ξέρουμε αν ο ίδιος το αντέξει, όμως οι fans του έρωτά τους το πήραν πολύ "βαριά".

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν άμεσες και έντονες.

Ενδιαφέρον, πάντως έχει το trailer του αυριανού επεισοδίου όπου εκτός του ότι η Μαρίνα φεύγει με το μπονσάι του Αντώνη, βλέπουμε και τον νέο άντρα που μπαίνει αμέσως στη ζωή της Αργυρώς.