Σασμός: Η άφιξη του Μάκη και η νύχτα τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας

08.03.2022
Σασμός: Η άφιξη του Μάκη και η νύχτα τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας
Ο νέος αστυνόμος έρχεται με πολλά μυστικά και κρυφά σχέδια ενώ την ίδια στιγμή η Καλλιόπη μαθαίνει ότι η Αργυρώ επισκέφτηκε τον Αστέρη στο νοσοκομείο και οργανώνει ένα σχέδιο για να τρομάξει εκείνη και τη μητέρα της. Ιδού μια γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό [8/3/2022] επεισόδιο.

Η Στέλλα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και του αναφέρει πως είδε την Αργυρώ στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης αρνείται να μιλήσει και όταν η Στέλλα κατηγορεί την Αργυρώ ότι έχει μερίδιο ευθύνης εκείνος της ζητάει να μην ξαναπάει στη φυλακή.

Ο Αστέρης μιλάει με τον Καραπάνο για την εμφάνιση της Αργυρώς στο νοσοκομείο... Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους στη ζωή τους μετά τη συνάντησή τους.

Παράλληλα, η Καλλιόπη απεξεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί μία και καλή από την οικογένεια της Μαρίνας. Ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη, ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος (Αργύρης Πανταζάρας) εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα.

Η κρίση στη σχέση Τάσου – Σοφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο, με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Καραπάνος φτάνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη, τη στιγμή που ο Μαθιός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτόν, και κατά πόσον αποτελεί κίνδυνο για τον αδερφό του. Μια νύχτα τρόμου θα εκτυλιχτεί στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ…