Σασμός: Ο Τάσος διώχνει τη Σοφία και η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση

09.03.2022
Σασμός: Ο Τάσος διώχνει τη Σοφία και η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση
Η Στέλλα βρίσκεται ενώπιων μιας μεγάλης έκπληξης που, όμως, τελικά τής είναι ευχάριστη καθώς είδε ότι ο πατέρας της "πάτησε πόδι" σε σχέση με την απιστία της μητέρας της και στέκεται στο πλευρό του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ είναι σίγουρη ότι μόνο αν φύγει μακριά θα καταφέρει (και αυτό "παίζεται") να βγάλει από το μυαλό της τον Αστέρη. Δέχεται, λοιπον, τη θέση που άνοιξε στα Γιάννενα και ανακοινώνει την απόφασή της στη μαμά και τη γιαγιά της. Το θέμα, όμως, είναι ότι η Μαρίνα, αυτή τη φορά δεν θα την αφήσει να φύγει μόνη της και με τη σειρά της το ανακοινώνει στον Αντώνη! Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο "χτύπημα" για τους fans του ζεύγους. Θα το δούμε, όμως, μάλλον στο επόμενο επεισόδιο. Ιδού μια μικρή γεύση του τι θα δούμε σήμερα [9/3/2022]

Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία κι η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει. Ο Τάσος με ήρεμο και ατάραχο στυλ, δίχως να αφήσει κανένα περιθώριο στη Σοφία, της λέει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι.

Ο Τάσος ενημερώνει τη Στέλλα για την απόφασή του και εκείνη στέκεται με θάρρος στο πλευρό του, λέγοντας ότι "έπρεπε να την είχε διώξει νωρίτερα". Πατέρας και κόρη ενωμένοι, συγκινούν!

Η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της. Ο Γεράσιμος παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα και γνωρίζει τον Αντώνη.

Στο μεταξύ η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.

Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιο της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά. Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους…