Γη της Ελιάς: Η Χάιδω σκότωσε τον Βαφέα αλλά το Twitter έχει ένα "θεματάκι" με το σενάριο

25.02.2022
Γη της Ελιάς: Η Χάιδω σκότωσε τον Βαφέα αλλά το Twitter έχει ένα "θεματάκι" με το σενάριο
Την αντίδρασή τους στις εξελίξεις εξέφρασαν με απανωτά "χτυπήματα" οι τουιτεράδες μετά το χθεσινό επεισόδιο.

Η Χάιδω πήρε ξανά τον νόμο στα χέρια της και θέλοντας να κλείσει της "εκκρεμότητές" της σκότωσε και τον Βαφέα ο οποίος ευθύνεται για τον θάνατο της κόρης της. Ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν σε αυτό το σημείο οι σεναριογράφοι, όμως, όχι μόνο δεν ικανοποίησε τους φανς της σειράς, αλλά μερικούς τους εξόργισε κιόλας.

Η αντιδράσεις στο Twitter εστίασαν, κυρίως, στο γεγονός ότι ο αστυνόμος που συνόδευε τον Βαφέα κατά την έξοδό του από τη φυλακή για την κηδεία της μητέρας του τον άφησε ξαφνικά μόνο του για να επισκεφτεί τον... μπατζανάκη του. Του είπε μάλιστα να πάει να τον βρει μέσα από τα χωράφια για να "κόψει" δρόμο!

"Βούτυρο στο ψωμί" της Χάιδως που παραμόνευε και τον "γάζωσε" κυριολεκτικά με σφαίρες, λέγοντάς του ότι θα τον δει στην κόλαση!

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δέχτηκε τις περισσότερες "αιχμές" από τους χρήστες του Twitter. Ιδού μερικά από τα "χτυπήματα".

%PHOTO7%

Όσο για τη συνέχεια; Ιδού το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής, στο οποίο βλέπουμε αφενός ότι η Χάιδω αρνείται την εμπλοκή της στον φόνο του Βαφέα, αφετέρου το πρώτο φιλί μεταξύ Στάθη και Εύας!