Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας ξεκίνησε τα γυρίσματα - Το διαφορετικό look για τον νέο ρόλο [photos]

25.02.2022
Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας ξεκίνησε τα γυρίσματα - Το διαφορετικό look για τον νέο ρόλο [photos]
Οι πρώτες σκηνές του "Μάκη" είναι με τον "Μαθιό". Ιδού μια πρώτη γεύση.

Μία ακόμη νέα άφιξη αναμένεται σε λίγες μέρες στη δημοφιλή σειρά του Alpha. Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει ενταχθεί στο -κατά γενική ομολογία εξαιρετικό- καστ των ηθοποιών που ερμηνεύουν τους ρόλους της σειράς και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

Ο ηθοποιός που, τηλεοπτικά, απολαύσαμε ήδη στο "Κόκκινο Ποτάμι" του Mega και τις "Άγριες Μέλισσες" το ΑΝΤ1 έρχεται και στον "Σασμό". Εεκί πρόκειτια να ενσαρκώσει τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα ενταχθεί στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς, στο πλευρό του διευθυντή, Αντώνη Φραγκιαδάκη (Δημήτρης Ήμελλος). Ο Μάκης θα καταφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου του. Λιγομίλητος, με υψηλή αντίληψη αλλά και αρκετές εκρήξεις βίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις, διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του zapit.gr και αναμένουμε την επιβεβαιώση επί της μικρής οθόνης σύντομα.

Δημήτρης Ήμελλος: "Όταν παίζω με τη Μαρία Πρωτόπαππα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να τη χαζεύω"

Προς το παρόν, μέσα από δυο stories που μοιράστηκε χθες ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύφθηκε το look που θα έχει ως "Μάκης" στον "Σασμό", ενώ φάνηκε ότι το πρώτο του γύρισμα ήταν με τον Δημήτρη Λάλο.

Καλοξυρισμένος και κοντοκουρεμένος στρατιωτικά, λοιπόν, ο Αργύρης Πανταζάρας για τις ανάγκες του νέου του ρόλου και εμείς περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για την "υψηλή άφιξη".