Σασμός: Η ανατροπή στα σχέδια της Καλλιόπης και η επιστροφή της Θοδώρας στο πατρικό της [sneak preview]

10.02.2022
Σασμός: Η ανατροπή στα σχέδια της Καλλιόπης και η επιστροφή της Θοδώρας στο πατρικό της [sneak preview]
"Μερικές φορές πρέπει να αλλάζεις πορεία", λέει ο Αντώνης και η απόφασή του να αλλάξει δρομολόγιο για τη μεταγωγή του Αστέρη φέρνει ανατροπές. Η Θοδώρα, από την άλλη, πίστεψε, για μια στιγμή, ότι με τον Γιώργη θα είχαν μια ακόμη ευκαιρία, όμως όταν είδε ότι δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αποφάσισε να λήξει το θέμα μια ώρα νωρίτερα... Καμία ιστορία, όμως, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο (10/2/0022) της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει. Η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό έχει στηθεί. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου όμως θα ανατρέψει τα πάντα. Η Καλλιόπη μανιασμένη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή των σχεδίων.

Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η Θοδώρα μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τους γονείς της προ εκπλήξεως. Επιστρέφει στο πατρικό της. Οι γονείς της προσπαθούν να την πείσουν να μη χωρίσει με τον Γιώργη αλλά εκείνη πιστεύει πως αυτό που ζουν και οι δυο δεν τους αξίζει.

Η Μαρίνα ζυγίζει τα νέα δεδομένα στη ζωή της και αποκαλύπτει ότι νιώθει μια ιδιαίτερη σύνδεση με την Ανθούλα -νιώθει ότι της χρωστάει! Ο Αστέρης στη φυλακή έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενο. Πώς θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες στην καινούρια του πλέον ζωή;