Σασμός: Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και η Στέλλα με τον Άγγελο έρχονται σε σύγκουση [sneak preview]

31.01.2022
Σασμός: Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή και η Στέλλα με τον Άγγελο έρχονται σε σύγκουση [sneak preview]
Ο πόνος, η πίκρα, ο θυμός, αλλά και ο φόβος εναλλάσσονται μεταξύ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς του Alpha και προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους μετά τον τραγικό θάνατο του Πετρή. Ιδού μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό (31/1/2022) του Σασμού:

Η Αργυρώ επισκέπτεται τον Άγγελο στο ιατρείο και του λέει πόσο δύσκολο είναι να πιστέψει ότι έχασε τον αδελφό της από τον Αστέρη, ότι δεν κράτησε τον όρκο της και ότι πόσο προδομένη νιώθει από όλα αυτά. Ο Άγγελος της λέει κι αυτός ότι του είναι δύσκολο, ότι του λείπει ο Πέτρος , αφού τον είχε σαν αδελφό του και της μιλάει για το πόσο προδομένος είναι κι αυτός από την απόφαση της Στέλλας να υπερασπιστεί τον Αστέρη.

Ο Αντώνης επισκέπτεται τη Μαρίνα στο σπίτι. Η Μαρίνα του λέει ότι ο λόγος που έγινε ο φόνος είναι γιατί διέρρευσε το ψεύτικο άλλοθι και τον ρωτάει εάν έχει μάθει κάτι γι αυτό. Ο Αντώνης της λέει ότι δεν έχει μάθει ακόμα κάτι και ότι ο πόνος της είναι και δικός του πόνος. Η Μαρίνα τον σταματάει την ώρα που φεύγει και του ζητάει να δει τον Αστέρη...

Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Αστέρης έγινε φονιάς. Ο Μαθιός κάνει μια κατάθεση ψυχής μιλώντας για τις τύψεις που στοιχειώνουν ένα φονιά και το αβάσταχτο φορτίο που κουβαλάει στην ψυχή του.

Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας δεν έφυγαν μετά την κηδεία, γεγονός που κάνει το γύρο του χωριού. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο... Ο Παντελής για πρώτη φορά θα προσεγγίσει συναισθηματικά την κόρη του και θα σταθεί κοντά της. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει; Η Αργυρώ ζητά μια προσωπική χάρη από τον Άγγελο, που ωστόσο, θα τον οδηγήσει σε μία φρικτή ανακάλυψη, μετά από την οποία τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον.. Η Μαρίνα ζητά από τον Αντώνη να επισκεφθεί τον Αστέρη στη φυλακή, γεγονός που θα την καταρρακώσει ακόμη περισσότερο.