Survivor: Οι νέοι -Μπλε- υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο έξαλλος Απόστολος και η "ανέντιμη" Αθηνά

11.01.2022
Survivor: Οι νέοι -Μπλε- υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο έξαλλος Απόστολος και η "ανέντιμη" Αθηνά
Μία νίκη υπέρ της ομάδας των Διάσημων έφερε νέους υποψήφιους, όμως οι εντάσεις μεταξύ των παικτών της δεν έλειψαν.

Η ψηφοφορία μεταξύ των τριών υποψηφίων που έχει "ξεμείνει" λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου την περασμένη εβδομάδα εκκρεμεί και τώρα έχουμε και τέσσερις νέους στον "τάκο".

Πλάι στη Μυριέλλα, την Ευριδίκη και τον Βαλάντη για τους οποίους ο κόσμος έχει ήδη ψηφίσει, είχαμε χθες μια νέα ψηφοφορία μεταξύ των παικτών που προέκυψαν από ανάλογες διαδικασίες αυτή την εβδομάδα.

Από την κάλπη λοιπόν, προέκυψαν τα ονόματα του Λάμπρου Κωνσταντάρα μετά την ήττα των Κόκκινων προχθές και της Παρασκευής Σταματοπούλου μετά την ήττα των Μπλε χθες. Η Αθηνά που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε τη Ναυσικά Παναγιωτοπούλου και αντίστοιχα ο Σπύρος Μαρτίκας τον Σταμάτη Καλαφατά για τους Μαχητές.

Η απόφαση της Αθηνάς να προτείνει προς αποχώρηση τη Ναυσικά, που είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες έκανε έξαλλη τη Μυριέλλα η οποία χαρακτήρισε ανέντιμη τη στάση της συμπαίκτριάς της την οποία κατηγόρησε ότι από τη στιγμή που κέρδισε την ασυλία έκανε στροφή 180°. Η ίδια η Αθηνά αντέδρασε έντονα υποστηρίζοντας ότι η απόφασή της ήρθε με βάση τη στάση της Ναυσικάς στο τελευταίο συμβούλιο και τίποτα παραπάνω, ενώ έκρινε "απαράδεκτη" τη στάση των συμπαικτριών της.

Η ένταση που ξεκίνησε από αυτή τη διαμάχη επεκτάθηκε σε όλα τα μέλη της κόκκινης ομάδας και τα πράγματα ξέφυγαν...

Λίγο νωρίτερα είχε προκύψει ένα έντονο θέμα στην καλύβα των Διασήμων με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Ρουβά ο οποίος μέχρι τώρα έχει κρατήσει μία ουδέτερη και χαμηλών τόνων στάση. Ο έλληνας σεφ εξερράγη με τις παράλογες, όπως υποστήριξε, απαιτήσεις των συμπαικτών του ως προς τη διατροφή. "Δεν είμαστε εστιατόριο α λα καρτ" υποστήριξε με πάθος και άφησε κάποιον άλλο να μαγειρέψει. "Δεν κάνουμε και μοριακή κουζίνα", είπε κάποια στιγμή.

Στο τέλος του Συμβουλίου όλοι οι υποψήφιοι απευθύνθηκαν στο κοινό και από τα όσα είπαν, ξεχωρίζουμε, χωρίς αμφιβολία την ομιλία του Σταμάτη Καλαφατά, ο οποίος ζήτησε από τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα να μη στηρίξουν τον ίδιο σε αυτή την ψηφοφορία, αλλά για τον Λάμπρο ή τη Ναυσικά!