Survivor: Το φιλί, οι αντιδράσεις, ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση και το meme της Αθηνάς

10.01.2022
Survivor: Το φιλί, οι αντιδράσεις, ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση και το meme της Αθηνάς
Το Συμβούλιο του Νησιού χθες ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε.

Μετά την ένταση που είχε δημιουργηθεί από το trailer του χθεσινού επεισοδίου και μόνο, ήρθε η προβολή του και αφενός εκτίναξε την θεαματικότητα της εκπομπής, αφετέρου προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο.

Το αγώνισμα για την ασυλία είχε λίγη σημασία χθες -τουλάχιστον για όσους παρακολουθούσαν από τους καναπέδες τους- καθώς όλοι περίμεναν να δουν τη σκηνή με το φιλί της Μυριέλλας και του Γιώργου. Αυτό ήρθε αμέσως μετά τον αγώνα όταν οι Μπλε, μετά τη νίκη τους -ναι, αυτοί νίκησαν πάλι- μπήκαν μέσα στην πισίνα του στοίβου για να απολαύσουν το φρέσκο νερό που έπεφτε από πάνω.

Τους Μπλε ακολούθησαν σιγά σιγά και οι Κόκκινοι με πρώτη και καλύτερη τη Μυριέλλα η οποία μπήκε στην πισίνα και αμέσως έφτασε δίπλα της ο Γιώργος. Τα δυο παιδιά αγκαλιάστηκαν αμέσως και φιλήθηκαν στο στόμα ενώ, όπως φάνηκε, η Μυριέλα, τουλάχιστον, δεν σταμάτησε να μιλά στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Το τρυφερό στιγμιότυπο ήταν αυτό που απέσπασε τη μερίδα του λέοντος στον σχολιασμό στο Συμβούλιο του Νησιού με την Αθηνά να τοποθετείται πρώτη από όλους εναντίον της κίνησης αυτής της Μυριέλλας. "Αντί να συμμεριστεί το πένθος της ομάδας για την ήττα εκείνη ήταν μέσα στην τρελή χαρά και ερωτοτροπούσε με μέλος της αντίπαλης ομάδας", είπε πολλές φορές η αθλήτρια, ενώ η λέξη "πένθος" χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές και από την Ευρυδίκη που συμμερίστηκε την τοποθέτηση της Αθηνάς, αλλά ο κόσμος του Twitter "δίκασε" καθώς εκείνη ήταν από τις πρώτες που μπήκε στην πισίνα και έδειξε να διασκεδάζει στο έπακρο.

Κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, βέβαια, όπως πάντα, το Twitter "οργίασε" και εκτός της φωτογραφία της Ευρυδίκης που "γλεντούσε" έγινε viral και η αποδοκιμαστική έκφραση της Αθηνάς όταν κοιτούσε το ερωτευμένο ζευγάρι να αγκαλιάζεται.

Μετά τις κουβέντες αυτές, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας που έθεσε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στην τέταρτη θέση προς αποχώρηση πλάι στους Βαλάντη, Μυριέλλα και Ευρυδίκη.

Αναμένοντας και τη σημερινή ψηφορία, παραθέτουμε μερικά τιτιβίσματα εμπνευσμένα από τον δημοσιογράφο με το "βαρύ όνομα" για να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα.

Όσο για το τι να περιμένουμε σήμερα; Με το trailer του σημερινού επεισοδίου παίρνουμε μια πρώτη γεύση και η αλήθεια είναι ότι με ένα ερωτηματικό μένουμε καθώς βλέπουμε αφενός τον Γιώργο να παραδέχεται ότι ερωτεύτηκε, αφετέρου τη Μυριέλλα να θυμάται τον John τον σύντροφό της εκτός παιχνιδιού και να συγκινείται στην κάμερα. Ιδού μια πρώτη γεύση!