And Just Like That: Αρχίζουμε και μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της συνέχειας του Sex and the City [video]

08.10.2021
And Just Like That: Αρχίζουμε και μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της συνέχειας του Sex and the City [video]
Eτοιμάσου για μια τηλεοπτική σειρά που θα σε κάνει να κολλήσεις. Μετά από χρόνια φημών και συζητήσεων, το Sex and the City επιστρέφει επίσημα!

Η σειρά του HBO Max θα έχει τίτλο And Just Like That και θα αποτελείται από 10 επεισόδια ακολουθώντας τρεις από τους τέσσερις βασικούς χαρακτήρες της αρχικής σειράς - Carrie, Miranda και Charlotte, τις οποίες υποδύονται οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis - καθώς «περιηγούνται στην πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους». Η Kim Cattrall δυστυχώς δεν θα επιστρέψει ως Samantha.

Kim Cattrall: Ποια θα πάρει τη θέση της στο νέο Sex and the City

Η ιστορία του SATC

Το Sex and the City εμφανίστηκε το 1998 ως μία από τις κορυφαίες σειρές του HBO, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι στη σύγχρονη pop κουλτούρα (και τις ντουλάπες μας!) και καθορίζοντας μια ολόκληρη εποχή και ειδικότερα την ηλικιακή ομάδα των έξυπνων και επιτυχημένων γυναικών στα 30 τους, μέσα από τις ειλικρινείς συζητήσεις τους για το σεξ και τις σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια των έξι σεζόν - και των δύο ταινιών - η εμβληματική τετράδα άντεξε μια απώλεια, μια διάγνωση καρκίνου του μαστού, την ερωτική σχέση της Carrie με τον Big, δερματολογικές καταστροφές, το διαζύγιο και τις ευχάριστα γραφικές αφηγήσεις της Samantha για τις σεξουαλικές συναντήσεις της κατά τη διάρκεια του brunch.

Μάθαμε ακόμη και το πραγματικό όνομα του Big, που είναι... John.

Just Like That: Η Carrie και ο Mr Big ξανά μαζί, όμως, όχι για πολύ - Η δραματική εξέλιξη

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Darren Star και βασίστηκε στη στήλη της Candace Bushnell με τον ίδιο τίτλο, αποτελώντας επίσης μια ερωτική επιστολή προς τη Νέα Υόρκη με τις ζωντανές λήψεις του πολύβουου αστικού τοπίου. Και μέσα σε όλα υπήρχε το υπέροχο νοικιασμένο διαμέρισμα της Carrie που έκρυβε μέσα του όλη αυτή τη γκαρνταρόμπα που έσφυζε από πανάκριβα κομμάτια σχεδιαστών.

Το Just Like That θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max τον Δεκέμβριο, με την Parker να επιβεβαιώνει τα νέα με ένα νέο βίντεο κλιπ.