«Η Γη της Ελιάς»: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Βρεττάκου

24.09.2021
«Η Γη της Ελιάς»: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειας Βρεττάκου
Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή "Πρωινό" του Mega.

Η σειρά που υπογράφει σεναριακά η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετικά ο Ανδρέας Γεωργίου και προβάλλεται από Κυριακή ως και Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο Mega έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη στιγμή.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Η πλοκή διαδραματίζεται στη Μάνη και έχει στο κέντρο της μια βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών που ξαφνικά, ενώ βρισκόταν σε... ύπνωση, αναζωπυρώνεται, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών και τα μέλη της οικογένειας Βρεττάκου, στη μέση της οποίας η Ιουλία, την οποία ενσαρκώνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Μοναχοκόρη της αρχοντοοικογένειας, η Ιουλία δεν παντρεύτηκε ποτέ μην μπορώντας να ξεπεράσει τον έρωτά της για τον Στάθη (Πασχάλης Τσαρούχας), έρωτας που, για την ιστορία, αναζωπυρώθηκε επίσης! Μεγάλωσε τη Μυρτάλη, κόρη του αδελφού της Ιπποκράτη (Βαρνάβας Κυριαζής) ο οποίος έχει πεθάνει, σα να ήταν δική της και έχει στο πλάι τον άλλο της αδελφό, Ισίδωρο (Nίκος Γαλανός)

Το μυστικό των Βρεττάκων

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό" του Mega σήμερα (24/9/2021) το πρωί η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε μερικά πράγματα για το μέλλον της Ιουλίας αλλά και το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της οικογένειάς της που δεν είναι άλλο από το γράμμα Γιώτα (Ι). Από αυτό το γράμμα ξεκινούν όλα τα ονόματα των αδελφών της οικογένειας και, προφανώς, αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο άμεσο μέλλον, μάλιστα, το στοιχείο αυτό θα αποτελέσει το "κλειδί" για συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Εν αναμονή.

Όσο για τον έρωτα της Ιουλίας με τον Στάθη, ο οποίος, όπως είδαμε στο trailer για το επεισόδιο της Κυριακής [δες το κάτω] είναι έτοιμος να ζητήσει διαζυγιο; «Ο έρωτας με τον Τσαρούχα θα προχωρήσει, αλλά κάποια στιγμή συμβαίνει κάτι πολύ τραγικό και έχει σχέση με τη σύζυγό του και θα έχουμε μια τεράστια ανατροπή. Εγκλήματα γίνονται», εξήγησε χαρακτηριστικά.