Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τρία πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και φέρνουν αναστάτωση στο Διαφάνι

22.12.2020
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τρία πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και φέρνουν αναστάτωση στο Διαφάνι
Οι εξελίξεις "τρέχουν" στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και θα δούμε ξανά μερικές γνώριμες φυσιογνωμίες που νομίζαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω μας.

Οι σεναριογράφοι της σειράς "Άγριες Μέλισσες" έχουν βαλθεί να φέρνουν τη μία ανατροπή μετά την άλλη για τους πρωταγωνιστές τους και, κατ' επέκταση, για εμάς τους τηλεθεατές.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές παραμένουν σταθεροί με πολλούς και ενδιαφέροντες ρόλους να τους πλασιώνουν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο εύρος.

Τρεις από αυτούς που έχουμε δει και νομίζαμε ότι ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο σενάριο, φαίνεται ότι επιστρέφουν σύμφωνα με τα spoilers.

Πρώτη επιστροφή στις "Άγριες Μέλισσες" για τον Τάσο Σωτηράκη που ερμηνεύει τον Λάζαρο Γκούμα, πρώην φύλακα και νυν διευθυντή στις φυλακές όπου κρατούνταν η Ελένη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λάμπρος θα ζητήσει τη βοήθεια του Γκούμα προκειμένου να μάθει επιτέλους την αλήθεια σχετικά με το τι είχε συμβεί στη φυλακή μεταξύ της Λενιώς και του Βόσκαρη. Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις, ο Λάζαρος θα επιβεβαιώσει τελικά τις χειρότερες υποψίες του δασκάλου, προτρέποντάς τον να πάρει τη Ελένη από το Διαφάνι και να ζήσουν αλλού!

Στο μέτωπο... Δρόσω, τώρα, έχουμε την επιστροφή του Αργύρη Πανταζάρα ο οποίος ερμηνεύει τον Τάκη, τον πρώην αρραβωνιαστικό της, τον άνθρωπο που της γνώρισε την Τρούμπα

Σύμφωνα με τα spoilers λοιπόν, που εκτός των άλλων θέλουν τον Κωνσταντή να παρασέρνει τη Δρόσω στον έρωτά του, ο Τάκης δεν έχει ξεχάσει τη Δροσούλα του και φτάνει στο Διαφάνι με σκοπό να την πείσει να γυρίσει μαζί του. Η άφιξή του στο χωριό, όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, προκαλεί μεγάλη ένταση, ιδιαίτερα καθώς αυτό που θέλει πιο πολύ είναι να πείσει τη Δρόσω να διεκδικήσει τον γιο της από την αδελφή της! Μεγάλη αναστάτωση αναμένεται και σε αυτό το κεφάλαιο!

Τέλος, μια τρίτη επιστροφή, για την οποία δεν είχαμε ακούσει κάτι μέχρι στιγμής αφορά στη Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία ερμηνεύει τη Ζωρζέτ, τη νεαρή Γαλλίδα που ερωτεύτηκε τον Μελέτη όταν εκείνος είχε επισκεφτεί την Ανέτ στο Παρίσι.

Η Ζωρζέτ, λοιπόν, φαίνεται ότι κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα και έρχεται στο Διαφάνι, καθώς όλο αυτό τον καιρό δεν έχει καταφέρει να βγάλει από το μυαλό και την καρδιά της τον Μελέτη και αποφάσισε να τον διεκδικήσει δυναμικά και "εντός έδρας" (του)

Το μόνο που μένει είναι να... δούμε τι θα δούμε!

Ως προς το σημερινό επεισόδιο; (22/12/2020). Ιδού τι να περιμένουμε:

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού Σέργιου, αλλά η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις του Νικηφόρου. Ο Λιας στήνει παγίδα στον Κωνσταντή και τον Μελέτη, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς ενώ ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα. Ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένειά του να παρευρεθούν στον γάμο της Πηνελόπης και του Γραμματικού, όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ. Η Δρόσω θα δεχτεί στο σπίτι μια αναπάντεχα ευχάριστη επίσκεψη. Ο Λάμπρος, ανήσυχος με τη συμπεριφορά της Ελένης, συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την αλήθεια που τόσο φοβάται ν’ ακούσει;