Survivor: Οι επώνυμοι αναχώρησαν ήδη για Άγιο Δομίνικο

19.12.2020
Survivor: Οι επώνυμοι αναχώρησαν ήδη για Άγιο Δομίνικο
Η πρεμιέρα του reality επιβίωσης έρχεται νωρίτερα απ'ότι περιμέναμε

Η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του Survivor έρχεται νωρίς και το reality επιβίωσης επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Δες και αυτό: Master Chef 5: «Ήτανε μια φορά... Ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ένας "κοντός"...»

Αν και σύμφωνα με το αρχικό πλάνο η πρεμιέρα θα γινόταν μέσα στα μέσα Ιανουαρίου του 2021, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Survivor θα ξεκινήσει είτε στις 27 Δεκεμβρίου είτε στις 3 Ιανουαρίου, χωρίς ακόμα να έχει κάτι οριστικοποιηθεί.

Στην ομάδα των διάσημων ανήκουν οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Αγγελική Λάμπρη, Πάνος Καλλίδης, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Μιχάλης Αρναούτης, Τριαντάφυλλος, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα Μαρία Βέλλη, Θωμαή Απέργη και Γιώργος Κοψιδάς.

Από την άλλη, τα πρώτα ονόματα από την ομάδα των μαχητών είναι οι: Έλενα Κρεμλίδου, Γιώργος Κορόμι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως με ανάρτηση του, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάζει φέτος το "Survivor" λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα και ότι ο παρουσιαστής φέτος θα είναι ο Γιώργος Λιανός.