GNTM 3: Τελικός με τέσσερις, σημαντικές αλλαγές - Τι διαφορετικό να περιμένουμε αύριο

14.12.2020
GNTM 3: Τελικός με τέσσερις, σημαντικές αλλαγές - Τι διαφορετικό να περιμένουμε αύριο
Η αντίστροφη μέτρηση και για τη φετινή σεζόν του ριάλιτι μόδας του Star ξεκίνησε. Σήμερα (14/12/2020) έχουμε τον ημιτελικό και αύριο τον μεγάλο τελικό, που φέτος, όμως, θα είναι ακόμη πιο διαφορετικός από όσο περιμέναμε.

Αύριο, Τρίτη 15/12/2020 ολοκληρώνεται και η φετινή σεζόν του Greece' s Next Top Model με τον τελικό να ξεκινά εκ προοιμίου διαφορετικό καθώς φέτος τα μοντέλα που διαγωνίζονταν δεν ήταν μόνο κορίτσια όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές. Τα αγόρια, μάλιστα, πήγαν πολύ καλύτερα από τα κορίτσια σε όλες τις διαδικασίες με τέσσερα από αυτά να φτάνουν στον ημιτελικό. Τα κορτίσια εκπροσωπούνται μόνο από την Παρασκευή, η οποία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε με την επιστροφή της στο παιχνίδι και, σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά, η οποία είχε αποκαλύψει ότι ο τελικός δεν θα είναι ανδρική υπόθεση, όπως πίστευαν όλοι, εύκολα συμπεραίνουμε ότι η μία από τις τέσσερις θέσεις του τελικού ακήνει σε εκείνη.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, έχουμε ήδη τις δύο πρώτες διαφοροποιήσεις που θα δούμε στον αυριανό τελικό: οι φιναλίστ θα είναι τέσσερις, αντί για τρεις (εκτός και αν σήμερα, παρά τα spoilers που θέλουν έναν παίκτη να αποχωρεί, δούμε τελικά διπλή αποχώρηση) και... ανάμεικτοι, και αγόρια και κορίτσι δηλαδή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Star "Στη Φωλιά των Κου Κου", όμως (που αν δεν ξέρουν αυτοί ποιοι ξέρουν;) μαθαίνουμε για δύο ακόμη πολύ σημαντικές αλλαγές.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι φιναλίστ, λοιπόν, θα κληθούν να επιλέξουν από δύο πρώην συμπαίκτες τους ο καθένας, προκειμένου να τους έχουν στο πλευρό τους στην τελική διαδικασία, ενώ την ίδια στιγμή, 15 μοντέλα από τα 40 που είχαν μπει στο bootcamp, επιστρέφουν στο παιχνίδι για να συμμετάσχουν σε μια από τις τελικές δοκιμασίες με έναν ρόλο που δεν είναι ξεκάθαρος: "Για να δυσκολέψουν, για να βοηθήσουν... δεν ξέρουμε ακόμη", μετέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής και η αγωνία κορυφώνεται.

Αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν. Μία και σήμερα. Όσο για τα δικά μας προγνωστικά; Θα τα βγάλουμε εδώ, όλοι μαζί. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του σημερινού ημιτελικού το womenonly.gr θα ξεκινήσει μία ψηφοφορία προκειμένου να καταγράψει τη βούληση των επισκεπτών του. Ραντεβού εκεί, λοιπόν!

Και μέχρι τότε, ιδού μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο: