GNTM 3: Η αποχώρηση του Έντουαρτ ήταν η πιο έντονη από όλες κι ας μη χύθηκε ούτε ένα δάκρυ - Οι αντιδράσεις ήταν πολλές

15.12.2020
GNTM 3: Η αποχώρηση του Έντουαρτ ήταν η πιο έντονη από όλες κι ας μη χύθηκε ούτε ένα δάκρυ - Οι αντιδράσεις ήταν πολλές
Πολύ ιδιαίτερες οι στιγμές που παρακολουθήσαμε στον χθεσινό ημιτελικό.

Τελικά τα spoilers επιβεβαιώθηκαν ακόμη μία φορά. Ο Έντουαρτ ήταν αυτός που έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, όπως λέει και ο λαός μας. Η αποχώρηση στον ημιτελικό είναι πάντα η πιο βαριά και ο Έντι, όπως φάνηκε, δεν περίμενε να είναι εκείνος που θα φύγει πριν τη μεγάλη μέρα.

Για την τελική διαδικασία οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να μπουν στο πετσί του Τζέιμς Μπόντ και να ποζάρουν σε δύο φάσεις με στυλ κατασκοπικό. Στο σετ ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζεν και ο coach Καράβας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι με την απόδοση των παιδιών. Όλων των παιδιών. Ίσως λίγο με τον Ανδρέα να "ζορίστηκαν", όπως και με τα τακούνια της Παρασκευής, όμως στο τέλος, τους αποθέωσαν όλους.

Το ίδιο συνεχίστηκε και στο πλατώ, σε μία από τις σπάνιες φορές που η αίσθηση τηα αποθέωσης του σετ μεταφέρθηκε και εκεί. Συνήθως, όλο και κάτι άλλαζε την ώρα της κρίσης, λίγο πριν φτάσει η τελική απόφαση.

Αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, οι κριτές ζήτησαν λίγο περισσότερο χρόνο καθώς "τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα". Όπως είδαμε εμείς, αλλά όχι τα παιδιά, η κριτική επιτροπή ζήτησε να μη φύγει κανείς, όμως εφόσον κάτι τέτοιο είχε ξαναγίνει (και πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει το παιχνίδι) το αίτημα απορρίφθηκε. Τότε οι κριτές αποφάσισαν να διαλέξουν ποιος θα φύγει αποκλειστικά βάσει των λεπτομερειών της συγκεκριμένης φωτογράφησης.

Και ο κλήρος έπεσε στον Έντι, ο οποίος δεν πίστευε στ' αυτιά του. Πραγματικά οι στιγμές εκείνες στο τέλος, λίγο πριν από την ανακοίνωση ήταν πολύ δυνατές και χωρίς να ειπωθεί κάτι. Τα έλεγε όλα ο Έντουαρτ με το ύφος του.

Ο κύβος ερρίφθη και ο Έντουαρτ αποχώρησε, αφήνοντας στο παιχνίδι τον Αιμιλιάνο, τον Ανδρέα, τον Ηρακλή και την Παρασκευή. Ιδού τι είπε λίγο πριν αποχωρήσει.

Στα social media, βέβαια, οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές καθώς το ξανθό μοντέλο έχει άπειρους θαυμαστές που δεν συμφώνησαν, προφανώς, με την απόφαση των κριτών. Επίσης το γεγονός ότι στην τελική τετράδα βλέπουμε δύο επιστροφές είναι ένα θέμα που επιδέχεται πολλών συζητήσεων.

Έστω. Το θέμα έχει κλείσει και από αυτό κρατάμε επίσης τα όσα είπε στο τέλος ο ίδιος ο Έντουαρτ, καθώς παραδέχτηκε ότι όντως, στις λεπτομέρειες, η δική του λήψη ήταν κάπως πιο αδύναμη.

Σήμερα (15/12/2020) ο τελικός λοιπόν. Αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 9 το βράδυ. Ιδού μια πρώτη γεύση και διάβασε ΕΔΩ τις αλλαγές που θα πρέπει να περιμένεις.

Όσο για τον νικητή ή την νικήτρια της καρδιάς σου; Ψήφισε ΕΔΩ για να μετρήσουμε δυνάμεις μέχρι το βράδυ.