Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα για τα δίδυμα, το Survivor και τον Γιώργο Λιανό και η απάντηση εκείνου

15.12.2020
Σάκης Τανιμανίδης: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα για τα δίδυμα, το Survivor και τον Γιώργο Λιανό και η απάντηση εκείνου
Πανευτυχής ο μέλλων πατέρας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δίνοντας και... ψήφο εμπιστοσύνης στον καλό του φίλο και συνάδελφο.

Η είδηση πια είναι επίσημη. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσιάσει φέτος το Survivor καθώς επιλέγει να μη λείψει από την Ελλάδα εν μέσω εγκυμοσύνης της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα, η οποία, όπως αποκάλυψαν αμφότεροι, δεν ήρθε εύκολα.

Μετά την έντονη φημολογία, ο Σάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό πρότζεκτ με το οποίο έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό ποστ και τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει σχετικά και στις κάμερες.

Από τη συζήτηση αυτή μάθαμε λοιπόν ότι η Χριστίνα αναμένεται να γεννήσει τον Ιούνιο, αλλά δεν ξέρουν ακόμη το φύλο των μωρών, ενώ όταν η κουβέντα γύρισε στα επαγγελματικά ο Σάκης έδωσε απόλυτη ψήφο εμπιστοσύνης στον φίλου του Γιώργο Λιανό, παρότι τόνισε ότι δεν έχει καμία επίσημη πληροφόρηση επί του θέματος.

Λίγη ώρα μετά, ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε επί των ίδιων θεμάτων, δήλωσε συγκινημένος για την ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσε ο Σάκης, επιστρέφοντάς την με την ίδια αγάπη, εξήγησε ότι ακόμη δεν έχει ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι (παρά για το ότι έχει προγραμματισμένα γυρίσματα για το Voice τον Ιανουάριο), βέβαια από τον τρόπο με τον οποίο απάντησε άφησε "ανοιχτότατο" το ενδεχόμενο να έχουν προχωρήσει τα πράγματα περισσότερο από όσο αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί.

Αποκαλύπτει επίσης ότι ήξερε για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας αρκετά πριν την επίσημη ανακοίνωσή της. Την είχε μάθει κατά λάθος και λόγω... εμπειρίας. Πατέρας τριών παιδιών ο ίδιος, αντιλήφθηκε αμέσως τι είδε στο scroll του κινητού. Και δεν μπόρεσαν αν τον ξεγελάσουν. Ιδού τα όσα είπε στην κάμερα του Happy Day.