GNTM 3 FINAL POLL: Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Παρασκευή ή Ανδρέας; Ψήφισε το μοντέλο που θέλεις να κερδίσει [ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ updated]

15.12.2020
GNTM 3 FINAL POLL: Αιμιλιάνο, Ηρακλής, Παρασκευή ή Ανδρέας; Ψήφισε το μοντέλο που θέλεις να κερδίσει [ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ updated]
Η μεγάλη μέρα του φετινού τελικού για το δημοφιλές reality μόδας του Star έφτασε. Σήμερα, Τρίτη 15/12/2020 τα "ψέματα" τελειώνουν και θα έχουμε το φετινό Greece' s Next Top Model.

Η αποχώρηση του Έντουαρντ χθες το βράδυ άφησε τρία αγόρια και ένα κορίτσι στη μάχη για την κορυφή. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, η Παρασκευή Κερασιώτη και ο Άνδρέας Αθανασόπουλος πέρασαν στον τελικό αν και, όπως είδαμε στο τρέιλερ για τη σημερινή μέρα, στην τελική φάση της βραδιάς θα φτάσουν τρεις. Ένας από τους τέσσερις φιναλίστ θα "κοπεί" ύστερα από δοκιμασία catwalk που θα δούμε στην αρχή του επεισοδίου. Τελικά, ίσως η αποχώρηση του Έντι να μην ήταν η "πιο σκληρή" του παιχνιδιού. Η επόμενη θα είναι, σίγουρα, πιο σκληρή!

Μέχρι εκείνη τη στιγμή όμως, εμείς έχουμε τέσσερα μοντέλα που "μετρούν" τι δυνάμεις τους. Δύο που "παλεύουν" από την αρχή του παιχνιδιού, ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας, και δύο που έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε αφού ήταν μέσα στις τέσσερις "επιστροφές" για φέτος.

Εμείς σας θυμίζουμε φωτογραφίες που έδωσαν στον καθένα τη δουλειά, μέσα στο παιχνίδι και στο τέλος σας δίνουμε τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον παίκτη που προτιμάτε. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε μαζί το βράδυ, μαζί με τον τελικό.

[updated Τρίτη 15/12/2020 22:30]

Στο δικό μας Poll, νικητής της βραδιάς είναι ο Ανδρέας με 37% ενώ τελευταίος βγήκε ο Αιμιλιάνο με 18%. Στη μέση η Παρασκευή με 29% [πολύ δυνατή "αντίπαλος"] και ο Ηρακλής με 19%.

Στην τηλεόραση, με τον τελικό να εξελίσσεται, μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πασαρέλας στο τέλος της οποίας ένας από τα τέσσερα μοντέλα θα αποχωρούσε. Η απόφαση των κριτών ήταν η ίδια με τη δική σας. Ο Αιμιλιάνο ολοκλήρωσε το ταξίδι του μία ανάσα πριν από το τέλος.

Πρόλαβε μάλιστα και έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση (υποθέτουμε, μέσα από το πλατό όπου είναι όλοι μαζεμένοι για το live κομμάτι του τελικιού). Ιδού η ανάρτηση και το πρώτο σχόλιο που ήταν, φυσικά, της Μαριαγάπης.

Και αναμένουμε τη συνέχεια με την ψηφοφορία για τον μεγάλο νικητή ή νικήτρια του φετινού GNTM να έχει ήδη ξεκινήσει!