Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας Σεβαστός, ο Μάνος Βόσκαρης και το θανάσιμο μυστικό του Σέργιου

24.11.2020
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας Σεβαστός, ο Μάνος Βόσκαρης και το θανάσιμο μυστικό του Σέργιου
Ο Δούκας θα θέλει να αντιδράσει αλλά δεν θα μπορεί γιατί ο Βόσκαρης τον "κρατά" στο χέρι με κάτι πολύ δυνατό!

Στα επεισόδια που βλέπουμε αυτές τις μέρες ο σκληρός διευθυντής των φυλακών που βασάνιζε την Ελένη με τον χειρότερο τρόπο τα έξι χρόνια της φυλάκισής της, έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του και, όπως φαίνεται, εκδιώκεται από τη θέση του και τον χώρο των σωφρονιστικών ιδρυμάτων γενικότερα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, όμως, και τις πηγές της, η ιστορία του Μάνου Βόσκαρη και της μεγαλύτερης εκ των αδελφών Σταμίρη έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Τα spoilers θέλουν μεν τη Λενιώ να επιστρέφει στο Διαφάνι έχοντας λάβει χάρη από τον υπουργό ο οποίος αφενός νιώθει βαθύτατα υποχρεωμένος που εκείνη έσωσε τη ζωή της κόρης του και του γαμπρού του, αφετέρου ύστερα από έρευνα εντόπισε πολλά "ύποπτα" σημεία στα πρακτικά της δίκης της, αλλά και τον Βόσκαρη να την ακολουθεί.

Φαίνεται ότι ο Βόσκαρης όχι μόνο εγκαθίσταται στο Διαφάνι αλλά παίρνει και τη θέση του Προύσαλη, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο χωριό. Αναστάτωση που κορυφώνεται όταν εκείνος αρραβωνιάζεται (!) τη Σοφούλα, την κόρη του κοινοτάρχη.

Πολλά και διάφορα αναμένουμε στο μέλλον, λοιπόν, όμως εδώ θα σταθούμε ιδιαίτερα στα όσα αφορούν τη σχέση του Μάνου Βόσκαρη και του Δούκα Σεβαστού, οι οποίοι, προφανώς έχουν προηγούμενα!

Σύμφωνα με τα spoilers, λοιπόν, οι δυο άντρες συναντιούνται και ο Βόσκαρης, ο οποίος ακόμη το κουβαλάει το "άχτι" του, προτείνει στον Δούκα να κάνουν κακό στην Ελένη. Ο πατριάρχης της οικογένειας Σεβαστών, όμως, δεν είναι ιδαίτερα πρόθυμος καθώς έχει ήδη κάνει τα σχετικά σχέδια με τον Μελέτη.

Ο Βόσκαρης, όμως, δεν δέχεται το "'Όχι" ως απάντηση και φτάνει στον εκβιασμό καθώς γνωρίζει ένα θανάσιμο μυστικό της οικογένειας Σεβαστού -κάτι που ο Δούκας αγνοεί.

Φαίνεται πως ο Σέργιος του είχε εξομολογηθεί πως εκείνος δηλητηρίασε τον Γιώργη Σταμίρη [φωτό κάτω], πατέρα των τριών κοριτσιών, έπειτα από εντολή του πατέρα του, με στόχο να του πάρουν τα χωράφια. Η ιστορία από εκεί και πέρα γνωστή. Τι θα κάνει άραγε ο Δούκας τώρα που ένα από τα πιο σοβαρά μυστικά του κινδυνεύει να βγει στη φόρα; Αναμένουμε και μάλλον προς τα Χριστούγεννα θα έχουμε τις απαντήσεις μας.