GNTM 3: Αποχώρηση με κλάματα για τον Παναγιώτη, μία μέρα μετά τα γέλια για τη Ρασέλ [video]

11.11.2020
GNTM 3: Αποχώρηση με κλάματα για τον Παναγιώτη, μία μέρα μετά τα γέλια για τη Ρασέλ [video]
"Έχει ο καιρός γυρίσματα", "Ρόδα είναι κα γυρίζει", "Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος" και άλλες πολλές παροιμίες θα ταίριαζαν για αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στο πλατώ του GNTM.

Στη χθεσινή (10/11/2020) δοκιμασία οι 9 παίκτες του ριάλιτι μόδας του STAR είχαν τετράποδους παρτενέρ τους οποίους και έπρεπε να βγάλουν τη βόλτα τους με ύφος, βέβαια, "χιλίων καρδιναλίων". Αυτό ήταν το κόνσεπτ για τη φωτογράφηση που θα έκρινε την αποχώρηση και ο Σήφης, ο οποίος είχε πάρει τη δουλειά την προηγούμενη φορά μοίρασε πολύ έξυπνα τα ντισαβαντάζ του. Στον Έντουαρτ και τον Δήμο έδωσε λιγότερο χρόνο αλλά με μια ευρύτερη έννοια, δυσκόλεψε και τον Ανδρέα και τη Λία με τα σκυλάκια που τους ανέθεσε.

Η τελευταία, βέβαια, θα το αποκαλύψουμε νωρίτερα, ξεπέρασε το όποιο εμπόδιο "with flying colours" και πήρε τη δουλειά ενθουσιάζοντας τους κριτές. Ιδού και τι είπε στο τέλος.

Η Λία πήρε τη δουλειά, όμως, όπως και στην περίπτωση της Μαριαγάπης (που ήταν το πρώτο κορίτσι που βρέθηκε σε αυτή τη θέση την περασμένη εβδομάδα) δεν ήταν λίγες οι αντιδράσεις που θεώρησαν τη φωτογραφία του Ανδρέα πολύ ανώτερη. Ή του Αιμιλιάνο. Έστω...

Στον αντίποδα, πάντως, βρέθηκαν η Μαριαγάπη, η Μαρινέλα και ο Παναγιώτης, ο οποίος, τελικά είδε και την έξοδο, αφού, βέβαια, νωρίτερα δεν είχε καταφέρει να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Ξέσπασε σε κλάματα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα κλάματά του, με αποτέλεσμα η Βίκυ Καγιά να σηκωθεί και να τον αγκαλιάσει. "Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου", είπε ο Παναγιώτης μεταξύ άλλων. Ιδού και το στιγμότυπο.

Όλα, όμως, είναι πια ιστορία και ο Παναγιώτης αποχώρησε από το παιχνίδι, μάλιστα μία μέρα μετά την αποχώρηση της Ρασέλ, την οποία είχε "γιορτάσει" πολύ ανοιχτά ο ίδιος με γέλια και σχόλια. Ιδού η στιγμή της ανακοίνωσης και τα λόγια που είπε μετά το τέλος του επεισοδίου.

Οκτώ τα μοντέλα που συνεχίζουν στο παιχνίδι πια και ιδού το τρέιλερ με μια πρώτη γεύση για την ερχόμενη Δευτέρα