GNTM - Spoiler: Η επόμενη αποχώρηση - "φωτιά"

16.11.2020
GNTM - Spoiler: Η επόμενη αποχώρηση - "φωτιά"
Με νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, ομορφιά και επιστροφές, έρχεται απόψε 16/11 το GNTM. Το ριάλιτι βρίσκεται στον 3ο του κύκλο και το τηλεοπτικό κοινό για μία ακόμη σεζόν δείχνει την προτίμηση του.

Απόψε λοιπόν η Βίκυ Καγιά θα ανακοινώσει στους τοπ 8 του GNTM ότι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τέσσερις παλιοί παίκτες θα ξαναμπούν στον διαγωνισμό! Σύμφωνα με τα spoiler αυτοί που επιστρέφουν και θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, είναι η Ξένια, ο Εμάνουελ, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.


Η αποψινή δοκιμασία:

Με μία ιδιαίτερη δοκιμασία θα ξεκινήσει η εβδομάδα στο GNTM. Οι παίκτες θα χωριστούν σε ζευγάρια και θα κληθούν να γίνουν ‘’Karate kids’’ και μάλιστα… εναέρια!


Ποιος θα αποχωρήσει από το GNTM;

Η χρυσή οκτάδα που θα ξαναγίνει δωδεκάδα, θα βρεθεί μπροστά σε μία αρκετά απαιτητική δοκιμασία που κάθε λάθος κοστίζει. Ποιος θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία και ποιος παίκτης δεν θα τα καταφέρει;

Τα επίδοξα μοντέλα που έχουν απομείνει στο παιχνίδι είναι η Λία, η Μαρινέλα, η Μαριαγάπη, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, ο Σήφης, ο Αιμιλιάνο και ο Έντουαρντ.

Σύμφωνα με το spoiler της ημέρας από το ριάλιτι απόψε θα αποχωρήσει ο Σήφης ο οποίος στο αποψινό σετ θα είναι ζευγάρι με τον Αντρέα. Λίγο πριν φωτογραφηθούν οι δύο παίκτες θα μάθουν ότι έχουν το ντισαβαντάζ της Λία που στο τελευταίο επεισόδιο είχε την καλύτερη φωτογραφία.