GNTM 3: Η καλύτερη λήψη, το ατύχημα και η αποχώρηση που έγραψε ιστορία [video]

27.10.2020
GNTM 3: Η καλύτερη λήψη, το ατύχημα και η αποχώρηση που έγραψε ιστορία [video]
Το δεύτερο αγόρι από την αρχή του παιχνιδιού αποχώρησε στο χθεσινό (26/10/2020) επεισόδιο.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσετολίνι ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να δώσει τη λήψη που του είχε ζητηθεί -όντας για δεύτερη φορά φορτωμένο με ντεζαβαντάζ, για την ιστορία- αλλά πάγωσε τους πάντες το πλατό με το ατύχημα που είχε κατά την προσπάθειά του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Στο πρώτο κομμάτι του επεισοδίου, οι κριτές είχαν ετοιμάσει στους παίκτες μία έκπληξη καθώς μπήκε στο σπίτι για λίγο η μία από τις δύο περσινές νικήτριες, η Άννα Μαρία, η οποία τους έδωσε συμβουλές για μια φωτογράφηση «Natural Beauty Trio», στην οποία, μάλιστα συμμετείχε και η ίδια.

Στη συνέχεια η ομάδα ετοιμάστηκε και πήγε στο πλατό όπου τους περίμενε η δοκιμασία προς αποχώρηση. Όπως έμαθαν, έπρεπε να πάρουν φόρα και να περάσουν μέσα από έναν καταρράκτη κάνοντας ένα άλμα.

Με την καλύτερη φωτογραφία της περασμένης εβδομάδας, ο Ηρακλής ήταν εκείνος που χθες "μοίρασε" τα ντεσαβαντάζ. Ο Κωνσταντίνος και η Λία ήταν εκείνοι που έμαθαν ότι είχαν μόνο μία ευκαιρία για λήψη (σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είχαν δυο λεπτά στη διάθεσή τους και επαναλάμβαναν το άλμα όσες φορές προλάβαιναν).

Η δοκιμάσια ξεκίνησε και το θέμα δεν ήταν τόσο απλό όσο μπορεί να φάνηκε στην αρχή..

Σε κάθε περίτπωση, η δοκιμασία ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα έδωσε τη δουλειά στον Δημοσθένη για πρώτη φορά. Δεύτερος σε επίδοση ήταν ο Αιμιλιάνο, ο οποίος παραμένει, χωρίς αμφιβολία, ο πιο σταθερός παίκτης.

Πανευτυχής ο Δημοσθένης εξέφρασε την ικανοποίησή του στον φακό ως εξής:

Στον αντίποδα, είχαμε μια αποχώρηση, που, όπως εξήγησε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι σήμερα σε καμία σεζόν.

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ήταν εκείνος που αποχώρησε, χωρίς, όμως να έχει κριθεί η λήψη του, γιατί, δυστυχώς, δεν είχε λήψη! Έντονα τα συναισθήματα και ιδιού πώς τα αποτύπωσε ο φακός εκείνη την ώρα:

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος αποδέχτηκε την πραγματικότητα στωικά, μην μπορώντας να κάνει και διαφορετικά. Με αυτό τον τρόπο είπε το δικό του αντίο:

Για την ι στορία, πάντως, μετά τη λήξη της δοκιμασίας, ο Γιώργος Καραβας σηκώθηκε από την καρέκλα του και έδειξε πώς γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει... Με μία μόνο προσπάθεια. Η εικόνα στην αρχή του θέματος και αμέσως μετά προς απόδειξη για του λόγου το αληθές: