«Άγριες Μέλισσες»: Το τέλος του Κλεομένη ήταν το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό της σειράς

02.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Το τέλος του Κλεομένη ήταν το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό της σειράς
Μία από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς είδαμε μόλις τώρα.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (1/10/2020) έκρυβε μία τεράστια έκπληξη για τους φίλους των Μελισσών, καθώς τελείωσε με μία από τις πιο δυνατές σκηνές που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Όπως περιμέναμε, ο Κλεομένης εγκατέλειψε το Διαφάνι -αν και το έκανε σαν τον κλέφτη, τελικά- όμως ο Μελέτης είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Τον άρπαξε από τον δρόμο και αφού μάλλωσαν και πιάστηκαν στα χέρια, τον έριξε κάτω, του έδεσε τα χέρια και τον έσυρε στο χώμα, τραβόντας τον μέχρι ένα σημείο όπου είχε σκάψει έναν μεγάλο λάκκο. Ο Κλεομένης δεν πίστευε αυτό που ζούσε, ικέτεψε, γέλασε, χλεύασε, έβρισε, προκάλεσε και στο τέλος, σίγησε, όταν ακούστηκε ο κρότος από το όπλο του Μελέτη που τον σημάδευε. Μια, πραγματικά, συγκλονιστική σκηνή που ενθουσίασε του θαυμαστές της σειράς. Ο χαμός που προκλήθηκε στο Twitter ήταν η βασική απόδειξη.

Από όλα τα spoilers που είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής, για αυτή τη στιγμή δεν είχαμε μάθει τίποτα. Μπράβο τους. Πριν από λίγες μέρες, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είχε μιλήσει σχετικά στην εκπομπή του Star "Η φωλιά των Κου Κου", χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ουσία.

«Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα κι από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή, που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος. Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδελφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής».

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα...