Who's the boss: Η Alyssa Milano και ο Tony Danza επιστρέφρουν στη μικρή οθόνη - Η επίσημη ανακοίνωση

05.08.2020
Who's the boss: Η Alyssa Milano και ο Tony Danza επιστρέφρουν στη μικρή οθόνη - Η επίσημη ανακοίνωση
Ένα sequel που περίμεναν τόσοι και τόσοι θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς των 80s έρχεται από τη Sony Pictures Television και τα νέα είναι επίσημα.

Μέσω social media των δύο βασικών πρωταγωνιστών ήρθε η ανακοίνωση χθες και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι.

Ο Tony Danza και η Alyssa Milano ετοιμάζονται να μας αποκαλύψουν πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα, 30 χρόνια μετά από τη στιγμή που τους αφήσαμε οι χαρακτήρες που τους έκανανα διάσημους και αγαπήθηκαν τόσο πολύ, οι Tony και Samantha Micelli.

Η σειρά Who' s the Boss εξελίχθηκε για το καάλι ABC σε 196 επεισόδια από το 1984 μέχρι και το 1992 που έριξε αυλαία και κέρδισε από την αρχή την αγάπη του κοινού. Πρωτοποριακό όσο κανένα άλλο για την εποχή του, αγαπήθηκε για τους χαρακτήρες, τις ερμηνείες και την απίθανη ιδέα της αλλαγής στερεοτύπων μεταξύ των ρόλων των φύλων στο "παραδοσιακό" αμερικανικό σπιτικό των 80s.

Όλα αυτά τα χρόνια, το καστ έχει διατηρήσει τις άριστες φιλικές σχέσεις, όμως δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν στο sequel που έρχεται θα τους δούμε όλους.

Η Alyssa Milano και ο "πατέρας" της, Τony Danza, πάντως, οι οποίοι, για την ιστορία συνεργάζονται και ως executuve producers του νέου σόου, μαζί με τους Brent Miller (Act III Productions) και Dan Farah (Farah Films) που αναλαμβάνουν την παραγωγή δεν θα μπρούσαν να ειναι πιο ενθουσιασμένοι.

Ιδού και τα ποσταρίσματά τους.

Όπως διαβάζουμε στο deadline.com το σόου θα μας φέρει 30 χρόνια μετά τη στιγμή που αφήσαμε τους πρωταγωνιστές μας το 1992 και εστιάσει στη σχέση πατέρας - κόρης (Tony & Samantha) η οποία ζει ως διαζευγμένη μητέρα στο σπίτι όπου γυρίστηκε η αρχική σειρά.

Όσο για τους υπόλοιπους δύο βασικούς πρωταγωνιστές του Who' s the boss (και λέμε δύο γιατί η Katherine Helmond που ερμήνευσε αριστοτεχνικά τη γιαγιά Mona έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2019.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, η Judith Light -δηλαδή η Angela- και ο Danny Pintauro -δηλαδή, ο γιος της, Jonathan- "στηρίζουν πολύ την όλη ιδέα και ελπίζουν να βρουν δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους οι χαρακτήρες τους να ενταχθούν στο σόου". Θα δείξει, λοιπόν!

Εμείς περιμένουμε... ημερομηνία και με την αφομή των νέων θυμόμαστε μερικές αγαπημένες στιγμές της σειράς.