Friends: O Ross δίνει απάντηση στο μεγάλο ερώτημα της σειράς! Όντως «ήταν σε διάλειμμα» με την Rachel;

22.07.2020
Friends: O Ross δίνει απάντηση στο μεγάλο ερώτημα της σειράς! Όντως «ήταν σε διάλειμμα» με την Rachel;
Ο David Schwimmer προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους στην εκπομπή «The Tonight Show» που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Η συζήτηση ξεκίνησε την για τρίτη σεζόν των Friends όπου ο χαρακτήρας του Schwimmer, Ross Geller, κοιμήθηκε με μια άλλη γυναίκα όταν αυτός και ο χαρακτήρας της Jennifer Aniston, η Rachel Green, ήταν σε μια περίεργη φάση. Η Rachel κατηγόρησε τον Ross για απιστία, αλλά ο Ross ισχυρίστηκε ότι πίστευε ότι το είχαν διαλύσει όταν συνέβη το σκηνικό με την άλλη γυναίκα και ισχυρίστηκε, «Ήμασταν σε ένα διάλειμμα». Η ατάκα επαναλήφθηκε αρκετές φορές στα επόμενα επεισόδια.

Βέβαια ο Ross είχε μια δικαιολογία γιατί όταν πήρε τηλέφωνο την Rachel, άκουσε τη φωνή του Mark, και νόμισε ότι έκαναν σεξ. Οπότε «υπέκυψε» στη σέξι νέα του φίλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον Jimmy Fallon, ο Schwimmer παραδέχτηκε ότι «οι άνθρωποι είναι τόσο παθιασμένα διχασμένοι» σε αυτό το θέμα.

Λοιπόν, τι πιστεύει ο Schwimmer σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα;

«Ναι, δεν υπάρχει καν ερώτημα», είπε. «Ήταν σε ένα διάλειμμα».

Το Friends έκανε το ντεμπούτο του το 1994 και τα επεισόδια προβάλλονταν μέχρι το 2004. Και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο για τους fans να φανταστούν ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να ερμηνεύσει τον ρόλο του Ross, ο Schwimmer είπε στην εκπομπή ότι αρχικά απέρριψε το ρόλο. Ο 53χρονος ηθοποιός είπε ότι «είχε μια άθλια εμπειρία» δουλεύοντας σε σειρά πριν από το Friends και ότι ορκίστηκε να μην κάνει ποτέ άλλη κωμική σειρά όταν ακυρώθηκε η σειρά που έπαιζε.

«Είχα μετακομίσει στο Σικάγο. Έκανα θέατρο με την παρέα μου και πήρα το τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου για το Friends», θυμάται. «Και είπα αμέσως," Όχι, δεν το κάνω"».

Αλλά όταν πήρε ένα τηλεφώνημα από τον Jim Burrows, ο οποίος σκηνοθέτησε το πιλοτικό επεισόδιο και έμαθε ότι οι δημιουργοί David Crane και Marta Kauffman είχαν γράψει τον χαρακτήρα Ross με τη φωνή του στο μυαλό τους, ο Schwimmer ήξερε ότι δεν μπορούσε να πει όχι.

«Όταν άκουσα ότι έγραψαν αυτό το κομμάτι με μένα κατά νου, αισθάνθηκα σαν,"Εντάξει ... ας το κάνουμε"», είπε. «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που άκουσα ποτέ».

Ο Schwimmer μίλησε επίσης για το επερχόμενο reunion των Friends στο HBO Max -που βέβαια, ίσως δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις- και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

«Δεν έχει σενάριο. Είναι βασικά μια πολύ διασκεδαστική συνέντευξη και έπειτα μερικά άλλα κομμάτια έκπληξη», είπε.

Περιμένουμε με αγωνία.