Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με απόπειρα αυτοκτονίας, προδοσίες και το μυστικό του φόνου στον "αέρα"

28.06.2020
Άγριες Μέλισσες: Φινάλε με απόπειρα αυτοκτονίας, προδοσίες και το μυστικό του φόνου στον "αέρα"
Αντίστροφη μέτρηση για την "αυλαία" του πρώτου κύκλου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 και παίρνουμε μια γερή γεύση από το τι έρχεται. Εννοείται πως όποιος δεν θέλει spoilers δεν συνεχίζει να διαβάζει παρακάτω!

Όπως διαβάζουμε σήμερα (28/6/2020) στο TV Έθνος, λοιπόν, το τέλος για την πρώτη, απίστευτα επιτυχημένη σεζόν της σειράς "Άγριες Μέλισσες" θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου με το 125ο επεισόδιο, ενώ, για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη έχουν ανακοινωθεί ακόμη 26 επεισόδια (προς το παρόν!) .

Σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, θα δούμε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού τα εξής:

Ο Μελέτης ανακοινώνει σε όλο το Σεβασταίικο ότι είναι γιος της Ανέτ και διεκδικεί στο σπίτι τη θέση που του αρμόζει. Η Πηνελοπη νιώθει να τρελαίνεται (αλλά και παίρνει, ταυτόχρονα τις εξηγήσεις για την παράξενη συμπεριφορά του αγαπημένου της, τελευταία). Μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο άντρας που αγαπά -και έκανε έρωτα μαζί του- είναι, στην ουσία πρώτος της ξάδελφος, προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της με χάπια, όμως την προλαβαίνει την τελευταία στιγμή η Μυρσίνη. Δύσκολες στιγμές θα ζήσει και η Ανέτ αφού ο Μελέτης την «πουλάει» και τάσσεται με το μέρος του Δούκα σε όλα.

Στο μεταξύ, η Δρόσω, περιμένει να γεννήσει στην αγροικία όπου την έχουν απομονώσει αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά... Υπάρχουν μερικές επιπλοκές τη στιγμή που ξενικούν οι πόνοι της γέννας, και με πολλές δυσκολίες ο γιος της γεννιέται γερός. Με δάκρυα στα μάτια αποφασίζει να δώσει, τελικά, το παιδί στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο.

Το μωρό, με μεγάλες δυσκολίες φτάνει στο σπίτι των Σταμίρηδων όπου, υποτείθεται ότι γεννάει η Ασημίνα όμως αμέσως μετά συμβαίνουν τραγικές καταστάσεις.

Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια προκαλώντας την οργή του.

Στο καφενείο της Βιολέτας και ενώ οι χωριανοί γιορτάζουν τη νίκη τους ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, εμφανίζεται ο Δούκας και οργισμένος διακόπτει το γλέντι τους, ενώ οι υποψίες του για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του αυξάνονται και αποφασίζει να τον ψάξει.

Κυπραίος - Λάμπρος σημειώσατε 2

Σχετικά με το ερωτικό τρίγωνο του Διαφανίου, η Ελένη ζητά από τον Θωμά να χωρίσουν οριστικά και μεταξύ τους θα ακολουθήσει μια τεράστια σύγκρουση. «Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, αυτή ανήκει στον Λάμπρο» του λέει και αργότερα συναντιέται με τον δάσκαλο, λέγοντάς του πως αποφάσισε να είναι μαζί του. Ο Κυπραίος καταρρέει, αλλά αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το ένοχο μυστικό του φόνου για να είναι μαζί. Αποφασίζει όμως να κάνει κάτι για να τη χωρίσει από τον Λάμπρο. Του λέει κάτι και ο δάσκαλος σοκάρεται σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρει αν η σχέση με την Ελένη πρέπει να συνεχιστεί.

Την ίδια στιγμή ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει και πάλι στην επιφάνεια την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου. Αυτήν τη φορά όλα δείχνουν πως το μυστικό των τριών αδελφών για τη νύχτα του φόνου θα αποκαλυφθεί... Και με αυτή τη σκηνή πέφτει η αυλαία για φέτος!