Άγριες Μέλισσες: Ακόμη μία ηθοποιός ολοκληρώνει τον κύκλο της στη σειρά

25.06.2020
Άγριες Μέλισσες: Ακόμη μία ηθοποιός ολοκληρώνει τον κύκλο της στη σειρά
Δεν θα δούμε όλα τα γνωστά πρόσωπα στο Διαφάνι από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη

"Τρέχουν" οι εξελίξεις στο σενάριο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 και φαίνεται ότι μερικοί ρόλοι ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Γνωρίζουμε ήδη ότι στην επόμενη σεζόν δεν θα δούμε τον "Κυπραίο" του Γιάννη Στάνκογλου ούτε τη "Δρόσω" της Δανάης Μιχαλάκη και σήμερα μάθαμε ότι ολοκληρώνει τον ρόλο της και η "Θεοδοσία" της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη.

Το διαζύγιο της "Θεοδοσίας" και του Λάμπρου [φωτό επάνω] τελικά θα ολοκληρωθεί οπότε εκείνη θα φύγει από το Διαφάνι και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη ζωή της κάπου αλλού.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star "Στη Φωλία των Κου Κου" σήμερα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε το νέο, υπογραμμίζοντας ότι το τελευταίο επεισόδιο της "Θεοδοσίας" θα προβληθεί τον Σεπτέμβρη.

Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες, γιατί ο ρόλος της δεν μπορεί να συνεχιστεί, από γραφής δεν γίνεται, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ

Στο μεταξύ, οι εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα ως προς την πλοκή συνεχίζονται καταιγιστικές με το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό του σεναρίου να έχει μόλις αποκαλυφθεί.