Άγριες Μέλισσες: Η ομερτά για το τέλος του Μελέτη και η τραγική σκηνή με τον Μιλτιάδη

25.06.2020
Άγριες Μέλισσες: Η ομερτά για το τέλος του Μελέτη και η τραγική σκηνή με τον Μιλτιάδη
Ένα από τα πιο "δυνατά" επεισόδια είδαμε χθες. Σήμερα, απλά, μετράμε τις ώρες αντίστροφα! Αν, πάντως, δεν το είδες, μη συνεχίζεις. Είναι πολλά τα spoilers...

Η Ανέτ αποκάλυψε το μυστικό της στο Μελέτη. Εκείνος βέβαια δεν αντέδρασε -όπως ήταν φυσικό- με τον καλύτερο τρόπο. Και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Γιώργος Γεροντιδάκης υπήρξε εξαιρετικός στην ερμηνεία του σε όλες τις δύσκολες στιγμές που χρειάστηκε να "υπηρετήσει". Χειροκροτούμε, παραθέτουμε όμως και δύο τιτιβίσματα γεμάτα χιούμορ που ξεχωρίσαμε από τα πάμπολλα που ακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο.

Η αυτοκτονία του Μελέτη, ήταν, τελικά, το πιο καλοφυλαγμένο μυστικό της σειράς. Ομερτά! Ουδείς είχε ακούσει ή αφήσει να εννοηεί το παραμικρό. Εύγε σε όλη την παραγωγή. Αυτό θα είναι, όμως, το τέλος του Μελέτη στη σειρά; Μάλλον όχι. Και η απάντηση βρίσκεται στο τρέιλερ, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε χρήστης του Twitter.

Στα πιο σοβαρά τώρα, ακολουθεί το trailer του σημερινού επεισοδίου όπου σε κάποιο σημείο έρχεται και η αποκάλυψη (πολύ καμουφλαρισμένη, όμως) ότι ο Μελέτης τη γλιτώνει. Αν ερμηνεύσει κανείς έτσι τα όσα βλέπει. Γιατί μπορεί τελικά να μην ισχύι κάτι τέτοιο... Κάπου βλέπουμε, λοιπόν, ότι η θηλιά βγαίνει από τον λαιμό του, ενώ η σκηνή του Μιλτιάδη, ίσως αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μιλτιάδης (δηλαδή ο θείος του Μελέτη) ήταν εκείνος που τον βρήκε κρεμασμένο στο δέντρο, στο ίδιο, παρεμπιπτόντως όπου είχαν κρεμάσει τον Γιάννο, γιο του Μιλτιάδη και τελικά εξάδελφο και του Μελέτη. Ο Μιλτιάδης, τον οποίο ο Μελέτης είχε μαχαιρώσει και σχεδόν σκοτώσει στο παρελθόν! Μύλος!

Ιδού: