Άγριες Μέλισσες: Ο Νικός Ψαρράς έφτασε στο Διαφάνι - Η πρώτη φωτογραφία του με τη Βιολέτα

17.06.2020
Άγριες Μέλισσες: Ο Νικός Ψαρράς έφτασε στο Διαφάνι - Η πρώτη φωτογραφία του με τη Βιολέτα
Ο σύζυγος της Βιολέτας -ναι, είναι ακόμη παντρεμένοι- επιστρέφει στην πατρίδα και διεκδικεί την ίδια και το καφενείο του -ναι, δικό του είναι. Χαμός θα γίνει.

Οι εξελίξεις από το "μέτωπο" Βιολέτα στις "Αγριες Μέλισσες" αναμένονται με μεγάλη αγωνία από τους θαυμαστές της τηλεοπτικής επιτυχίας του ΑΝΤ1.

Πρόσωπο-κλειδί σε αυτές ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος, όπως έχουμε ήδη πει, θα ενσαρκώσει τον τηλεοπτικό σύζυγο της Θεοφανίας Παπαθωμά, ο οποίος την έχει παρατήσει εδώ και χρόνια γιατί... ερωτεύτηκε!

Ξαναγυρίζει όμως. Και φέρνει τα "πάνω, κάτω", όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς. Στα επισόδεια που προβάλλονται δεν δει ακόμη σκηνή του, όμως μια πρώτη γεύση την παίρνουμε από τα social media. Ιδού για παράδειγμα μια στιγμή από την πρώτη σκηνή του "ζεύγους" μέσα στο καφενείο. Μια "ομορφιά" προμηνύεται, έτσι;

Μπορεί εμείς να περιμένουμε εντάσεις μετά την άφιξη του "Σταμάτη" στο Διαφάνι, όμως στα γυρισματα, όλα κυλάνε... "βούτυρο", όπως βλέπουμε και στις αναρτήσεις των συντελεστών. Ιδού μερικά παραδείγματα: