Grey' s Anatomy: Το Thanksgiving trailer που ραγίζει καρδιές [video]

23.11.2018
Grey' s Anatomy: Το Thanksgiving trailer που ραγίζει καρδιές [video]
Τελικά... ζωντανεύουν οι νεκροί! Χάριν σεναρίου, τουλάχιστον!

Ημέρα των Ευχαριστιών η χθεσινή (22/11/2018) για τους αμερικανούς οι οποίοι τη γιόρτασαν, όπως κάθε χρόνο με όλες τις τιμές!

Τα social media γέμισαν με σχετικές αναρτήσεις και δεν ήταν λίγες οι τηλεοπτικές σειρές που αποφάσισαν να γιορτάσουν με ειδικά μονταρισμένα πλάνα τους.

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό του Grey' s Anatomy -και μάλιστα το κάναμε με πολλά χαρτομάντιλα στα χέρια!

Το βίντεο που μοιράστηκε χθες η παραγωγή του δημοφιλέστατου σόου που διανύει αισίως τον 16ο κύκλο του δεν ήταν καινούργιο. Μονταρίστηκε πρώτη φορά στις αρχές του μήνα για να τιμήσει τη μεξικανική γιορτή των νεκρών. Πρωταγωνίστριά του η "Meredith Grey" (Ellen Pompeo) η οποία φαίνεται να περπατά στους διαδρόμους του νοσοκομείου, που είναι κάτι παραπάνω από δεύτερο σπίτι της πια, και σε κάθε της βήμα να εμφανίζονται οι αγαπημένοι της που έχει "χάσει" μέσα στα χρόνια.

Διάβασε και αυτό: Συγκινεί η ανάρτηση πρωταγωνίστριας του Grey's Anatomy και μαμάς παιδιού με σύνδρομο Down

Χθες, με αφορμή την ημέρα των Ευχαριστιών, η παραγωγή επανέφερε, λοιπόν το εν λόγω βιντεάκι μέσω του οποίου η "Mer" εμφανίζεται ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που πέρασαν ποτέ από τη ζωή της.

Υπό τους ήχους του λατρεμένου -για την παραγωγή αλλά και για εμάς- "Chassing Cars" των Snow Patrol, σε ισπανική version βέβαια λόγω της αρχικής αφορμής του βίντεο, βλέπουμε ξανά τον "George" (T.R. Knight), τη "Lexie" (Chyler Leigh), φυσικά τον "Dereck" (Patrick Dempsey), τον "Mark" (Eric Dane), τη μητέρα της, "Ellis" (Kate Burton) και τον "Doc" τον σκύλο που άφησε τη δική του ιστορία!

Έχε τα χαρτομάντιλα κοντά και κάνε κλικ: