Αυτό κι αν είναι είδηση: «Της Ελλάδος Τα Παιδιά» επιστρατεύει ο ΑΝΤ1! [Video]

23.11.2018
Αυτό κι αν είναι είδηση: «Της Ελλάδος Τα Παιδιά» επιστρατεύει ο ΑΝΤ1! [Video]
Μετά το «Καφέ της Χαράς» που θα το δούμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μία ακόμη αγαπημένη κωμική σειρά είναι κοντά στο να επιστρέψει.

Ο λόγος για το σήριαλ «Της Ελλάδος Τα Παιδιά» που έγραψε ιστορία και το οποίο προβάλλεται σε επανάληψη πολύ συχνά από τον ΑΝΤ1. Τόσο ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Γιάννης Μπέζος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι θετικοί στο να επιστρέψει το σήριαλ που προβλήθηκε για δύο σεζόν μέσα από τον ΑΝΤ1. Όπως θυμάστε το καστ συμπλήρωναν οι: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Στεριανού: Το αποκαλυπτικό ατύχημα στο πρωινό του Star- Κατέβηκε η μπλούζα και φάνηκαν όλα! [Video]

H βασική ιστορία όπως άλλωστε γνωρίζετε, εκτυλίσσεται στο Γραφείο Ενημέρωσης της Αεροπορίας του Σμήναρχου Κάκαλου, με τρεις σμηνίτες, έναν δημοσιογράφο, έναν σκηνοθέτη και έναν τραγουδιστή. Στην ιστορία εμπλέκονται σε κάθε περίπτωση και οι κυρίες Μπουμπού και Ντίνα.

Πως θα προσεγγίσει τα νέα επεισόδια της σειράς ο ΑΝΤ1 25 χρόνια μετά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε τις αποκαλύψεις στο «Πρωινό»:

Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς Της Ελλάδος τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ του σίριαλ με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά.

Όλα αυτά βεβαίως ενδέχεται να τα δούμε στις οθόνες μας τον Οκτώβριο του 2019 όταν το κανάλι του Αμαρουσίου θα ετοιμάζεται για τα 30α γενέθλια του.

Δείτε το βίντεο:

Της Ελλάδος Τα Παιδιά - Best Of!

Γιώργος Μουλάς