GNTM διαρροή: Ιδού η πεντάδα του τελικού - Θα είναι αυτή η μεγάλη νικήτρια; [Video]

26.11.2018
GNTM διαρροή: Ιδού η πεντάδα του τελικού - Θα είναι αυτή η μεγάλη νικήτρια; [Video]
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το GNTM.

Το Greece’s Next Top Model σαρώνει σε τηλεθέαση και φυσικά ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις για έναν ακόμη κύκλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας του Star γυρίστηκε και μπορεί η παραγωγή να θέλει να κρατήσει σιγήν ιχθύος ως τις 19 Δεκεμβρίου που θα τον δούμε αλλά όπως φαίνεται δεν τα κατάφερε.

Στην πρωινή εκπομπή του Alpha Happy Day έγιναν σημαντικές αποκαλύψεις σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου ο τελικός του GNTM γυρίστηκε το Σάββατο. «Το μεγαλύτερο μέρος του ριάλιτι θα είναι μαγνητοσκοπημένο και γυρίστηκε ο τελικός το Σάββατο και μόνο το τελευταίο μισάωρο θα είναι live η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αυτό είχε γίνει και στο MasterChef προκειμένου να μην μαθευτεί η μεγάλη νικήτρια…»!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινύργιου: Ο άντρας με τον οποίο γιορτάζει τη γιορτή της δεν είναι αυτός που νομίζεις

Η ίδια αποκάλυψε πως στην πηγή έφτασαν οι Εύη Ιωαννίδου, Μαριάννα Παινέση, Ειρήνη Καζαριάν, Εβελίνα Σκίτσκο και η Άννα Αμανατίδου. Την μεγαλύτερη αποκάλυψη ωστόσο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία υποστήριξε πως η μεγάλη νικήτρια θα είναι η Εβελίνα! Spoiler που κυκλοφορούν επίσης τις τελευταίες ημέρες μιλούν για ξεκάθαρη νίκη της Εβελίνας.

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ