Τηλεοπτικός πόλεμος - H απάντηση όλο νόημα του Μένιου Φουρθιώτη στο OpenTV

10.11.2018
Τηλεοπτικός πόλεμος - H απάντηση όλο νόημα του Μένιου Φουρθιώτη στο OpenTV
O πόλεμος τώρα αρχίζει καθώς ο Μένιος Φουρθιώτης απέστειλε την πρώτη του απάντηση στον τηλεοπτικό σταθμό μετά την οριστική διακοπή της συνεργασίας τους.

Μένιος Φουρθιώτης και Open διασταύρωσαν τα ξίφη τους αλλά όπως φαίνεται ο παρουσιαστής δεν θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα. Μόλις χτες το Όpen γνωστοποίησε τις αποφάσεις του στην τηλεοπτική πιάτσα για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή και σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Θεμιστοκλή Σοφού, αλλά και της ιδιοκτήτριας εταιρείας των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του.

Δείτε ακόμη: Οι συνεργάτες του Μένιου συνεχίζουν κανονικά στο Open-Ποια εκπομπή θα δούμε στη θέση των "Αποκαλυπτικών";

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή.»

H εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

ΓΜ