Μεγάλες αλλαγές στο Survivor -Πώς θα γίνεται η αποχώρηση από εδώ και πέρα

01.06.2017
Μεγάλες αλλαγές στο Survivor -Πώς θα γίνεται η αποχώρηση από εδώ και πέρα
Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε στο Συμβούλιο το πώς θα διεξαχθούν οι επόμενες αποχωρήσεις από το ριάλιτι.

Οι αγώνες ασυλίας και η διαδικασία υπόδειξης των υποψηφίων για αποχώρηση θα συνεχιστούν κανονικά, με τη μεγάλη διαφορά ότι το κοινό δεν θα ψηφίζει ανάμεσα στους υποψηφίους αλλά ανάμεσα σε όλους τους παίκτες.

Λίγο πριν γίνει γνωστό ότι θα φύγει ο Κώστας Κοκκινάκης ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε: "Στο επόμενο συμβούλιο, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ή παίκτρια ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα παίκτες που θα έχουν απομείνει. Έτσι θα έχουμε μία κατάταξη και των εννέα παικτών και με αυτή την κατάταξη θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Δηλαδή, θα γίνουν κανονικά οι αγώνες ασυλίας και μία ομάδα θα κερδίσει και η άλλη θα χάσει. Από την ομάδα που θα χάσει, θα γίνει κανονικά η ατομική ασυλία, θα έρθουμε στο συμβούλιο και θα γίνει κανονικά η ψηφοφορία και θα καταλήξουμε πάλι σε δύο υποψήφιους. Η' αν υπάρχει ισοψηφία σε περισσότερους.

Από αυτούς τους υποψήφιους, ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη που θα μας έχει δώσει η 24ωρη ψηφοφορία του επόμενου συμβουλίου."