Πρώην παίκτρια του Survivor «καρφώνει» τη Σόφη Πασχάλη: «Σιχαίνομαι τη διπροσωπία» [vds]

31.05.2017
Την έχουμε συνηθίσει να διατυπώνει ανοικτά τις απόψεις της μέσα από το παιχνίδι και συνεχίζει να τηρεί την ίδια στάση ακόμα και τώρα που έχει βγει εκτός Survivor.

Ο λόγος για τη Μαριάννα Καλέργη, η οποία καλεσμένη σήμερα Πέμπτη 31 Μαΐου στο Survivor Πανόραμα μίλησε για τους συμπαίκτες της, ορισμένοι εκ των οποίων, όπως της είπε η Ελεονώρα Μελέτη έχουν συναντηθεί εδώ στην Αθήνα μετά την αποχώρησή τους από το Survivor.

Η Καλέργη είπε:

«Δεν έχω πάει ούτε έχω καλεστεί. Δεν με στεναχωρεί καθόλου, γιατί η φιλία εκεί μέσα… δεν μπορείς να γνωρίσεις τον άλλον πραγματικά. Δεν δίνω πολλά περιθώρια. Με το μόνο άνθρωπο που πλησίασα είναι η Λάουρα… Και με την Ειρήνη είχαμε μιλήσει να δω τι κάνει πώς είναι… με τα υπόλοιπα παιδιά δεν ασχολήθηκα!».

Όταν δε η Ελεονώρας της είπε «Η Λάουρα όμως έγινε φίλη με Σόφη και την Ευρυδίκη.. Αν σε έπαιρνε για καφέ ή ποτό;», εκείνη απάντησε πετώντας το καρφί της για τη Σόφη Πασχάλη:

«Δεν θα πήγαινα. Θα πήγαινα μόνο με την Ευρυδίκη και τη Λάουρα. Είμαι κάθετη σε κάποια πράγματα που έχω πει στο παρελθόν. Σιχαίνομαι τη διπροσωπία και σιχαίνομαι να μαυρίζω τα ονόματα συμπαικτών μου».