Survivor: Οι 4000 γυναίκες του Σπαλιάρα & η επική ατάκα του Αναγνωστόπουλου που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε

20.02.2017
Η ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα πως έχει πάει με 4000 γυναίκες έχει πια μείνει στην ιστορία και φάινεται πως πλέον του κόλλησε η "ρετσινιά" αφού πλέον ακόμη και οι παίκτες του Survivor αστειεύονται με αυτή του τη δήλωση.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - ο παίκτης που ξεκίνησε τον πρώτο καβγά στην ομάδα των μαχητών θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να σπάσει πηγαδάκια και τυχόν στρατηγικές - όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει τα λέει όλα ντόμπρα και ξεκάθαρα. Κι αυτό έκανε με περίσσιο χιούμορ στη δοκιμασία των ερωτήσεων που έγινε χθες με έπαθλο μουσική με ακουστικά για ένα 24ωρο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τις ερωτήσεις, οι παίκτες απαντούσαν κι όποιος έπεφτε πιο κοντά στην απάντηση κέρδιζε μια νίκη. Σε μια από τις ερωτήσεις ζητήθηκε από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να μαντέψουν πόσες γυναίκες είχε ο αυτοκράτορας Αύγουστος.

Η ερώτηση έφερε συνειρμούς στον παίκτη των μαχητών που απευθυνόμενος στον Γιάννη Σπαλιάρα τον ρώτησε πόσες γυναίκες είχε ο ίδιος.

«Σπαλιάρα, εσύ πόσες είχες ρε;» ξεστόμισε κι έκανε όλους τους παίκτες, παρουσιαστή και θεατές αν ξεκαρδιστούν στα γέλια. Το ίδιο μάλιστα έκανε κι ο ίδιος ο Σπαλιάρας.