Καβγάς Πόπης Τσαπανίδου με ανταποκριτή στον αέρα: "Θες να παίξουμε σε όλα τα Μέσα του πλανήτη;"

03.02.2017
Η ένταση μεταξύ του ανταποκριτή Θάνου Αθανασίου και της Πόπης Τσαπανίδου ήταν εμφανής από την αρχή αλλά κανένας δε μπορούσε να φανταστεί τι θ΄ακολουθούσε με τους δυό τους να καβγαδίζουν στον αέρα την ώρα της ζωντανής σύνδεσης.

Αφορμή υπήρξε η επιμονή της δημοσιογράφου ν΄απαντήσει ο ανταποκριτής της στην ερώτηση σχετικά με το εάν θα υπάρξει κάποιο τελεσίγραφο από τους δανειστές προς την ελληνική κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος προσπάθησε να δώσει μια ευρύτερη εικόνα και η Τσαπανίδου τον έκοψε με τη φράση «κωδικός Grexit». Ο Αθανασίου ζήτησε να ολοκληρώσει κι ακολούθησε ένας διάλογος που σύμφωνα με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια θα τους κάνει διάσημους σε όλο τον πλανήτη.

  • Περίμενε Πόπη, έχει σημασία!
  • Θάνο σε παρακαλώ, πρόσεξέ με λίγο! Δεν είμαστε σε αμφιθέατρο να κάνουμε διάλεξη, προσπαθούμε να δώσουμε το ρεπορτάζ. Σε ρωτάω, λοιπόν, το Grexit οι Ευρωπαίοι το συζητούν; Δεν θα συνεννοηθούμε…
  • Ε, μη μιλάς πάνω μου να συνεννοηθούμε!
  • Χίλια συγγνώμη! Μπορώ να κάνω εκπομπή Θάνο; Θες να έρθεις εδώ να αλλάξουμε θέση; Με ακούς τώρα; Δεν το πιστεύω αυτό! Δεν μουέχει ξανασυμβεί ποτέ! Θες να παίξουμε σε όλα τα Μέσα του πλανήτη; Να λένε όλοι παρουσιάστρια και ανταποκριτής μάλωσαν στον αέρα! Cool λίγο…

Δες το σκηνικό