Βόμβα! Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στο Epsilon για να παρουσιάσει το Star Academy;

31.01.2017
Τον περασμένο Μάιο έσκασε σα βόμβα η ανακοίνωση του Epsilon ότι σταματά η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον σταθμό, ενώ στο διάστημα που ακολούθησε ακούστηκαν πολλά γύρω από τη σχέση της παρουσιάστριας με τον εμπορικό διευθυντή του καναλιού, Μένιο Φουρθιώτη.

Οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι προκαλεί μεγάλη έκπληξη η είδηση ότι η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από τον σταθμό να επιστρέψει και να αναλάβει την παρουσίαση του μουσικού τάλεντ σόου Star Academy, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα προσεχώς στον σταθμό.

Σύμφωνα με το mediafree, μέσα στις γιορτές η Μελέτη βρέθηκε στα γραφεία του Epsilon στο Περιστέρι όπου και συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του σταθμού κ. Φίλιππο Βρυώνη και τον γενικό διευθυντή κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο, για οικονομικές εκκρεμότητες και εκεί της έγινε η παραπάνω πρόταση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το mediafree, ύστερα από επικοινωνία που είχε με την παρουσιάστρια, ναι μεν είναι αλήθεια ότι της έγινε αυτή η πρόταση, όμως εκείνη αρνήθηκε:

«Είναι αλήθεια, ρωτήθηκα αν θα ήθελα να το παρουσιάσω αλλά εξήγησα ευγενικά πως δεν είναι κάτι που θα με ενδιέφερε. Έγινε στο πλαίσιο μιας συνάντησης που έκανα με τον νέο γενικό διευθυντή τον κο Λαμπρόπουλο κ τον επιχειρηματία κύριο Βρυώνη, κάπου μέσα στα Χριστούγεννα, στις εγκαταστάσεις του Epsilon. Μεταξύ πολλών άλλων που είπαμε, με ρώτησε ο κύριος Λαμπρόπουλος αν θα ήθελα να παρουσιάσω το σόου. Δήλωσα κολακευμένη αλλά αρνήθηκα για δικούς μου λόγους, αντιπροτείνοντας ωστόσο άλλα λαμπερά ονόματα εκτός καναλιού, αλλά και εντός, όπως η Ναταλία Γερμανού ή η Ανίτα Πάνια μιας και θα είχε ενδιαφέρον τηλεοπτικό να τη βλέπαμε μαζί με τον Νίκο Καρβέλα κ την Άννα Βίσση…. τους τόνισα πως πρόκειται για ακριβό σόου που θα μπορούσε να «δώσει» στο προφίλ του σταθμού, αρκεί να γίνουν τα πράγματα σωστά.»

Πηγή: mediafree.gr